Tóth Vera nem könnyíthetett magán a kápolna udvarán

Gyertek át! Tóth Vera Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a Gyertek át! pénteki adásában mesélte el Sebestyén Balázsnak, milyen vicces helyzetbe került egyik fellépésén.

A műsorvezető Verát, arról faggatta, hogy mihez kezdett, amikor kiderült a fellépés helyszínén nincs mosdó. "Vera, hallom voltál valahol fellépni és nem volt mellékhelység, és be kellett csöngetned mindenhova?" – tette fel a kérdést Balázs.

„Vidéken egy kis kápolna udvarán kellett fellépnem. Megkérdeztem, hol a mosdó, mondták,hogy nincs, de bekopogtatunk az Ady Endre utcába valakihez. Marika néni, aki engem körbe vitt, ismert mindenkit. Józsi Bácsi kinyitott az ajtót, a kisfia vidáman Xboxozott, megcsapkodtam a vállát, és mondtam neki ne aggódjon, csinálja tovább" – mesélte nevetve a vicces esetet Vera, akinek történetére, Vadon Jani azonnal lecsapott és kitalált egy lehetséges folytatást.

„A történet vége, hogy srác Xboxozott, fel sem nézett, csak annyit mondott: balra a második ajtó, csak nyugodtan, a Gabi a múltkor ide is hányt" – jegyezte meg.

Az ominózus beszélgetést itt láthatod:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.