harmadik helyezés X-Faktor 2016 Dmitrij Gorbunov RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dmitrij így is boldog, hogy "csak" harmadik lett az X-Faktorban. A Life.hu riporterének nyilatkozott.

Most, hogy vége az X-Faktornak, Dmitrij nem mehet haza Ukrajnába, mert katonának kellene mennie. Ezért nem látogatott haza egyszer sem az elmúlt három évben. A tenger és a barárai természetesen hiányoznak neki. És hogy mit fog csinálni akkor Magyarországon? Mindent megtudhatsz videónkból!

Mata Ricsi tudta, hogy nem nyeri meg az X-Faktorthttp://www.life.hu/sztarok/20161218-mata-ricsi-tudta-hogy-nem-fog-nyerni.htmlRicsi szerint Isten akarta, hogy így legyen, de ő is pont azt tippelte, hogy Opitz Barbi nyeri meg az X-Faktor döntőjét.TV + Sztárok--Pumped Gabo és barátnője, Ági megint szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20161218-pupmed-gabo-es-baratnoje-sebestyen-agi-megint-szakitottak.htmlPumped Gabo elkésett Sebetyén Balázs Gyertek át! című műsorából. Azt is elmesélte, mi volt az elmaradás oka. TV + SztárokOrigoŐrjöngve gratulált Opitz Barbinak a verekedő X-faktoros, Petics Kristóf (18+)http://www.life.hu/sztarok/20161218-orjongott-opitz-barbi-gyozelme-miatt-verekedo-x-faktoros-petics-kristof-18.htmlVéget ért az X-Faktor, a tehetségkutatót Opitz Barbi nyerte meg. Ezt ünnepelte meg a barátaival Petics Kristóf is, aki magából kikelve, teljesen részegen üvöltözött. A buliról videót készítettek, amit a Facebookra is posztoltak. TV + Sztárok--Szteroidos injekciót kapott az X-Faktor döntője előtt Opitz Barbihttp://www.life.hu/sztarok/20161218-szteroidos-injekciot-kapott-az-x-faktor-donto-elott-opitz-barbi.htmlAz X-Faktor döntője előtt betegedett le Opitz Barbi, aki végül megnyerte a tehetségkutatót. A Life.hu riporterének árulta el, hogy hozták formába a nagy mértettetésre.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTóth Gabi nem gondolta, hogy Opitz Barbi nyeri meg az X-Faktorthttp://www.life.hu/sztarok/20161218-toth-gabi-nem-gondolta-hogy-opitz-barbi-nyeri-meg-az-x-faktort.htmlOpitz Barbi hangszálgyulladása nagyon megnehezítette az X-Faktor döntőjére való felkészülést. Tóth Gabi nem gondolta volna, hogy a betegség ellenére mentoráltja megnyeri a tehetségkutatót, szerdától ugyanis mélyrepülésben voltak. TV + SztárokOrigoMegszűnik a TV2 Aktív című műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20161218-megszunik-a-tv2-aktiv-cimu-magazinmusora.htmlDecember 31-én láthatjuk utoljára a TV2 magazinműsorát, az Aktívot. Kulcsár Edina műsorvezető állás nélkül marad.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.