Angelina nyílt háborút indított Brad ellen

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frazer Harrison -
Brad Pitt zsarolás válás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie már nem bízza a véletlenre. Minden negatívumot írásba foglalt, amit tudni érdemes egykori férjéről.

A híres színésznő nem tud megnyugodni, úgy néz ki végleg tönkre akarja tenni egykori szerelmének életét. Ők voltak Hollywood legcsodálatosabb sztárpárja, ám a méltatlan válásból mára már elképesztő magánharcok alakultak ki.

A több gyermekes édesanya egy hosszú levelet írt, melyben Brad Pitt összes droggal, alkohollal, és családon belüli brutalitással kapcsolatos történetét kiteregette. A vádirathoz hasonló, több oldalas levelet ügyvédi letétbe helyezte, ezzel bebiztosítva azt, hogy az 53 éves férfi neki tetsző módon viselkedjen.

Angelina végleg tönkre akarja tenni Pittet Forrás: AFP/2014 Getty Images/Frazer Harrison

Nem is volt hiábavaló Angelina húzása, hiszen valószínűleg a zsarolásának köszönhető, hogy Pitt lemondott a gyerekek megosztott felügyeleti jogáról. A sármos édesapa kétségbeesésében a bíróságon követelte, hogy a nő vádjait titkosítsák, de az esküdtek elutasították a kérését.

"Brad körül már most megritkult a levegő szakmai értelemben, filmjei nem hozzák a várt nézettséget, a gondosan titkolt magánéleti szennyes kiteregetése pedig tönkreteheti a karrierjét" - írta meg a RadarOnline. A gyerekek sem viselik jól a kialakult helyzetet, külön felszólíották a szülőket, hogy hagyják abba egymás bántalmazását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.