A TV2 elbocsátott időjósa, Gaál Noémi a párját félti

Forrás: TV2 -
TV2 elbocsátás időjós Gaál Noémi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csaknem húsz év munkaviszony után pár soros közleményben bocsátották útjára Gaál Noémit, aki nem esett kétségbe a helyzettől, egyszerűen csak nem érti. Párját azonban félti, hiszen ő is a TV2-nél dolgozik, és bármi megtörténhet...

Évtizedek óta jelent az időjárásról Gaál Noémi, de a csaknem 20 éves munkaviszonyának egyik napról a másikra vége szakadt. A TV2 közleményben tudatta, hogy a műsorvezető és a csatorna útjai közös megegyezéssel elválnak.

„Gaál Noémi a mai nappal közös megegyezéssel távozik a TV2-től. A TV2 Csoport ezúton is köszöni a munkáját" – áll a csatorna december 16-án kiadott közleményében.

Azt lehetett sejteni azonban, hogy nem Gaál Noémi volt a kezdeményező, vagyis a csatorna menesztette az időjóst. Noémi nem tudja az okokat, de nem esett kétségbe. Inkább párját félti, aki szintén a TV2-nél dolgozik.

Gaál Noémi félti a párját Forrás: TV2

A Bors információi szerint azzal indokolta a TV2 Gaál Noémi menesztését, hogy egy szakképzett meteorológust szeretnének felvenni helyette. Igaz, majdnem 20 éven keresztül ez nem okozott problémát, hiszen Reisz András meteorológus, ahogy az volt Németh Lajos is. Noémi értetlenül áll az események előtt, és fél, hiszen a párja, Maloveczky Miki is a TV2-nél dolgozik a Több, mint testőr műsorvezetőjeként. Ugyan azt a programot egy külsős cég gyártja a csatornának, de ez semmire nem garancia.

Németh Lajost meglepték a Gaál Noémival történtek

Csaknem 20 év után egyik napról a másikra mondtak fel Gaál Noéminek, ugyan a TV2 közleményében az áll, hogy közös megegyezéssel váltak el egymástól. A menesztett időjós nem szólalt még meg az üggyel kapcsolatban, azonban Németh Lajos igen. Nagyon meglepte az, ami egykori kollégájával történt. Olvasd el erről a Life.hu cikkét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.