Playback párbaj pénisz pumped gabó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legutóbbi Playback párbaj-os szereplése után érdemes azon elgondolkodni, hogy Gabo csak az izmaira, vagy a péniszére is gyúr?

Günther Ding Ding Dong Songja, valamint egy ByeAlex-nóta jutott Pumped Gabónak az RTL Spike műsorának legújabb adásában. Az vitatható, hogy ki mennyire értékeli majd a fiatal fiú előadását, az azonban biztos, hogy a fehér fecske bugyijának tartalma irreálisan nagyra nőtt.

Pumped Gabónak odalent is felpumpálták Forrás: Origo

Ez azért felveti az emberekben ugyanazt a kérdést, mint amit a nők és a szilikonmell kapcsán szoktunk kérdezni:

ez vajon igazi?

Pumped Gabo a Playback párbajban Forrás: Origo

Abban az esetben lehet természetes az alsónemű tartalma, ha a táncoslányok jelenléte kicsit megtuningolta Gabo fantáziáját, más esetben erre elég kicsi az esély.

Ám a műsor szereplője volt Gabo kedvese is, Sebestyén Ági, így nem valószínű, hogy a jelenlétében más lányokról álmodozhatna. Így maradt a bugyiba helyezett zokni elmélete, vagy netán tényleg ezzel áldotta őt meg az Isten?

Sebestyén Ági a Playback párbajban Forrás: Origo

Valószínűleg a műsor készítői szándékosan vetkőztették le a szerelmespár mindkét tagját, hiszen Ági egy elképesztően szexi Geri Halliwell-számban díszelgett hiányos öltözékben.

Sebestyén Ági a Playback párbajban Forrás: Origo

Ági egyébként korábban bevallotta, hogy nem egy átlagos párost alkotnak, ráadásul a napokban szakítottak is, de nem hosszú időre.

ByeAlex bevallotta: Nem rajongott Tóth Gabiérthttp://www.life.hu/sztarok/20161219-byealex-nem-szerette-toth-gabit.htmlByAlex nyílt és őszinte búcsút vett az X- Faktor teljes stábjától, beleértve mentortársait is... TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSchobert Norbert és családja állítólag költözik http://www.life.hu/sztarok/20161219-schobert-norbert-arulja-a-hazat-fotok-is-nyilvanossagra-kerultek.htmlNagy meglepetésünkre ingatlanhirdetések között megtaláltuk Schobert Norbert és Rubint Réka szentendrei házát, mely eladóként szerepelt az oldalon. Persze azonnal megkerestük az érintetteket. TV + Sztárok--Angelina nyílt háborút indított Brad ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20161219-angelina-elarulta-brad-pitt-titkait.htmlAngelina Jolie már nem bízza a véletlenre. Minden negatívumot írásba foglalt, amit tudni érdemes egykori férjéről. TV + Sztárok--Erről álmodnak a sztárok: Varga Viktor pikáns élményről, Horváth Éva utazásról http://www.life.hu/sztarok/20161219-varga-viktor-es-horvath-eva-erre-vagyik-utazas-es-pikans-elmeny.htmlA legtöbben nem pénzre vágynak: ez derül ki egy kutatásból, ami azt is taglalja, hogy a sztárjaink miről álmodoznak. A várandós Horváth Éva például utazásról, Varga Viktor pedig egy arcpirítóan pikáns élményről. TV + Sztárok--Opitz Barbi gyógyítani szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20161219-opitz-barbi-orvos-akar-lenni.htmlOpitz Barbi, az X-Faktor legújabb győztese elárulta, hogy az éneklés mellett mi teszi még boldoggá. TV + SztárokOrigoMata Ricsi apukája szerint nem tett jót fiának az X-Faktorhttp://www.life.hu/sztarok/20161219-mata-ricsi-apukaja-szerint-nem-volt-jo-fianak-az-x-faktor.htmlLezárult az X-Faktor - és ahogy az lenni szokott - nem minden versenyző boldog a végeredménytől. Mata Ricsi a második helyen végzett, de nem volt elégedett. Családja szerint pedig nem biztos, hogy jót tett a fiatal fiúnak ez a verseny: túl sok pofont kapott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.