Schobert Norbert és családja állítólag költözik

Forrás: Szabó Gábor/Origo -
ház Schobert Norbert lakás eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy meglepetésünkre ingatlanhirdetések között megtaláltuk Schobert Norbert és Rubint Réka szentendrei házát, mely eladóként szerepelt az oldalon. Persze azonnal megkerestük az érintetteket. 

A hirdetésben lévő fotók alapján jól beazonosítható a fitneszházaspár médiában is sokat szereplő otthona. A 300 m2 alapterületű ház egy 1640 m2 telken fekszik, és 128,9 millió forintba kerül.

Schobert Norbert és Rubint Réka Forrás: Szabó Gábor/Origo

"Szentendre kedvelt részén a Tyúkosdűlő egy csendes zsákutcájában eladó egy elvehetetlen panorámával rendelkező 300nm-es 6 szobás luxus ingatlan 1640nm összközműves telken. Óriási, napfényes-panorámás terasz (kb. 120 nm), kültéri medence, szauna, jakuzzi, konditerem, klíma, infra-videokamerás biztonsági rendszer, stb. Kérdés esetén, bővebben informálom telefonon" - olvasható a hírdetésben.

A Life.hu megkereste Norbit az ügyben, aki ezt válaszolta: "Kacsa. Régen árultuk. Most nem aktuális."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.