Harry herceg megrázó dolgokat mesélt

Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee -
Diana hercegnő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokszor beszél Harry herceg édesanyjáról, a balesetről pedig főként nem. Egy dokumentumfilm kedvéért azonban nyíltan és megindítóan beszélt arról, hogyan érintette őt Diana hercegnő balesete.

Harry herceg bár kicsi volt még, amikor elvesztette édesanyját, hiányát a mai napig érzi. Az eltemetett fájdalmak és kérdések miatt nem túl gyakran nyilatkozott Dianáról, azonban egy dokumentumfilm kedvéért megtette. Folytatja azt a jótékonysági munkát, amit ő elkezdett azért, hogy édesanyja büszke legyen rá.

Harry herceg Dianáról beszélt Forrás: Anadolu Agency/2015 Anadolu Agency/Ihsaan Haffejee

"Olyasmit akartam tenni, amitől az édesanyám büszke lenne rám" - mondta Harry herceg, aki Diana balesetéről is megindítóan nyilatkozott. "Soha nem foglalkoztam igazán azzal, hogy mi történt.

Nagyon sok érzelmet eltemettem magamban. Az életem egy hatalmas részére nem igazán akarok gondolni.

Amikor anyám meghalt, én nagyon nagyon kicsi voltam, és sokáig homokba dugtam a fejem, és hagytam, hogy körülöttem minden darabokra hulljon" - idézi az ABC News Harry herceg szavait, aki az egyik legszegényebb afrikai országot támogatja, hogy édesanyja emlékét és munkáját fenntartsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.