Jimmy családja kiakadt: ki az a Zámbó Ilona?

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd -
Zámbó Jimmy rokonság család botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hölgy azzal a kéréssel kereste fel Zámbó Árpyt, hogy emlékkoncertet akar szervezni az elhunyt énekes emlékére, méghozzá egy távoli rokon közreműködésével. 

A szokatlan kérés nagyon nem tetszett a Zámbó családnak, hiszen állításuk szerint azt sem tudják, hogy ki ez a nő. A zenész testvére, Zámbó Árpy szerint a Jimmy Emlékkoncert jogvédett, az pedig különösen kiakasztotta, hogy a szervező egy távoli rokonra hivatkozik.

Zámbó Árpy Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

"A család beleegyezését kérte a gálához, de azonnal közöltem vele, hogy ez lehetetlen. Amennyiben mégis tovább folytatják a szervezkedést, azonnal perre visszük az ügyet! Valami Zámbó Ilonáról is beszélt a nő a telefonban, akiről azt állította, valami távoli rokonunk, és tőle indul az ötlet, hogy szervezzenek rá a hivatalos gálánkra. Szó sem lehet róla! Ráadásul ilyen nevű rokonunk nincsen!" - bosszankodott Jimmy testvére, aki bízik benne, megértette a rendezvényszervező hölgy az álláspontját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.