Galambos Lajos aláírását meghamisították: állítja a sztár!

Forrás: RTL Klub -
Galambos Lajos ügyészség hamis aláírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész több tízkilónyi nyomozati anyagban bukkant egy érdekes dologra: szerinte valaki az ő beleegyezése nélkül készített egy szerződést, sőt alá is írták helyette. 

Igazságügyi írás-szakértő is szemügyre vette a dokumentumot, mely alátámasztja a családapa állítását. A sztár nem tartja igazságosnak, hogy érvénytelen papírokkal próbálják besározni a nevét - írja a Blikk.

Galambos Lajost csőbe húzták? Forrás: RTL Klub

Koncepciós eljárás zajlik ellenem, itt nem az igazság kiderítése a cél"

"Az igazságügyi szakértő 100 aláírásból megállapította, hogy az minden kétséget kizáróan nem Lajos aláírása, amelyből következik, hogy a szerződés hamis"

Galambos Lajost tavaly ősszel harminc napra előzetes letartóztatásba helyezték lopás és vesztegetés gyanúja miatt. A mulatósztárt januárban engedték ki a börtönből, a rács mögött töltött idő azonban saját bevallása szerint mind testileg, mind lelkileg is teljesen megváltoztatta őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.