Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra őszintén mesélt arról, mik azok a fontos dolgok, melyek nélkül nem működnek a hétköznapjai. 

"Barátság" és "Boldogság": két olyan fogalom, amelyek a színésznő számára szinte mindennél fontosabbak. A 40 éves sztár elárulta, napi boldogság nélkül képtelen élni, minden napjában kutatja az örömforrások lehetőségét. Van is bőven miben meglátni a szépet, hiszen Dóra már jó előre neki állt a karácsonyi készülődésnek, ami önmagában is csodás élmény.

Szinetár Dóra rengeteget tanult a kapcsolataiból Forrás: Facebook/Szinetár Dóra

Az az érzés, amiért érdemes élni! Mindenben keresem: minden napban, minden órában, és hála a szüleimnek és a jóistennek, minden nap meg is találom valamiben. Ha nincs éppen jelen az életemben, úgy érzem, hogy megfulladok, és bármire képes vagyok azért, hogy visszakapjam. A boldogság az én adrenalinom! - nyilatkozta a Star Magazinnak.

Annak ellenére tartja a véleményét, hogy életének

egyik legfontosabbnak hitt barátsága nagyon csúnyán ért véget,

de állítása szerint bőven kárpótolta ezért a sors. Sokat tanult az esetből, és rengeteg értékes kapcsolatra tett azóta szert.

"Életem egyik legfontosabb, legintenzívebb barátsága úgy ért véget, hogy elárultak, becsaptak, megaláztak. Rengeteget tanultam ebből, és sok - azóta kezdődő és újraéledő - barátságot kaptam cserébe a sorstól. Nem lettem óvatosabb! Hiszek az emberekben, bármi is történjen...Büszkén mondhatom, ahogy öregszem, egyre több barátom van" - vallotta be őszintén Dóra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.