Vin Diesel a kamerák előtt próbált csajozni

Forrás: UIP-Duna Film -
interjú Vin Diesel flörtölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vin Diesel nem jött zavarba, simán megpróbálta felszedni a szexi riporternőt, aki éppen beszélgetni igyekezett vele.

Vin Diesel interjúja udvarlásba csapott át, a híresség ugyanis nem bírta levenni a szemét a vele beszélgető riporternőről.

Vin Diesel keményen flörtölt a riporterrel Forrás: UIP-Duna Film

A beszélgetés egy teljesen átlagos interjúnak indult, a hölgy kérdezett, a 49 éves sztár pedig válaszolt. Ám egyszer csak elpattant Dieselben egy húr, és kikelt magából a csinos nő láttán. Nem tudott koncentrálni sem a kérdésekre, sem a válaszokra, kizárólag a lány kisugárzásával, szépségével tudott törődni.

"Szeretlek. Szeretem őt. Annyira elképesztően szexi. Én nem tudok így interjút adni. Nézzetek rá. Ki tudna így szóhoz jutni? Fiúk! Én vagyok az egyetlen, aki így van ezzel? Nézzetek rá" - vallotta be a férfi.

Az anyag végül elkészült, de a lány nagyon nehezen kezelte a kínos helyzetet.

"Már a beszélgetés közepén flörtölni kezdett velem, azt mondta, hogy csinos vagyok, és három alkalommal is megszakította az interjút a bókjaival. Nevettem, de csak zavaromban, nagyon kényelmetlenül éreztem magamat" - mesélte Carol Moreira a DailyMailnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.