Sebestyén Balázsék karácsonyfája egyszerűen mesés

Fotó: Adrián Zoltán/Origo -
fotó család karácsonyfa Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Reggeli Show műsorvezetője újabb betekintést engedett a magánéletébe. 

"Azt hittétek, hogy idén nem lesz több poszt? Boldog karácsonyt mindenkinek!" - írta a fotó mellé Balázs. A műsorvezető fáján a hófehér és az ezüst díszek dominálnak, melyek varázslatosan néznek ki együtt. Az édesapa alig várta, hogy a gyermekei is meglássák a fát, hiszen biztosan rengeteg ajándék várta a piciket. Feleségével két kisfiú büszke szülei: első gyermekük, Benett 2009. október 18-án látta meg a napvilágot. Második gyermekük, Noel 2014. december 18-án született.

Nézd meg milyen gyönyörű Sarka Kata karácsonyfájahttp://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161224-sarka-kata-megmutatta-a-karacsonyfajukat.htmlHajdú Péter és Sarka Kata nem töltik együtt a szentestét, még a gyerekek miatt sem. Kata saját othonában állított karácsonyfát, nem is akármilyent! Dekor--Csak pár száz éve állítunk karácsonyfáthttp://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161224-nehany-szaz-eve-szokas-a-karacsonyfa-allitas.htmlA karácsonyfa állításának szokása néhány száz éves, vélhetően Németországból ered - mondta az M1-en Tátrai Zsuzsanna néprajzkutató. Dekor--Karácsonyi fényeket lopkod egy férfi Kiskunhalasonhttp://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161223-karacsonyi-fenyeket-lopott-egy-ferfi-kiskunhalason.htmlEgy kiskunhalasi lakos azzal szembesült kedd reggel, hogy ellopták a nagy gonddal kihelyezett karácsonyi fényeit. A lopást a térfigyelő kamerák rögzítették, a tettest keresi a rendőrség.DekorOrigoTolvai Reni ragaszkodik a hagyományokhoz http://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20161205-tolvai-reni-karacsonyi-koszoruja-hazi-diszekkel-halmozza-el-az-otthonat.htmlA fiatal énekesnő a kora ellenére sikert sikerre halmozott az elmúlt években. A 25 éves sztár a sok munka mellett mindig szán időt arra, hogy időben felkészüljön az ünnepekre. Most kifaggattuk, hogyan díszíti fel otthonát, mielőtt beköszönt a karácsonyi roham. Dekor--Keleti Andreát már elragadta az ünnepi hangulathttp://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20151201-keleti-andreat-tancosnot-mar-elragadta-az-unnepi-hangulat-es-nagyon-keszul-a-karacsonyra.htmlA táncosnő nemrég belekóstolhatott a karácsonyi életérzésbe egy ünnepi élményvásárban a belváros szívében, ahol fát díszített. Andi a fenyőfa alatt azt is elárulta, hogy idén milyen meglepetéssel készül a szeretteinek karácsonyra. Dekor--Készítsd el Liptai Claudia különleges adventi koszorújáthttp://www.life.hu/sztarkaracsony/dekor/20141202-liptai-caludia-a-tv2-musorvezetoje-sajat-kezuleg-keszitett-adventi-koszorut.htmlA TV2 műsorvezetője különleges és kreatív adventi koszorút alkotott 2014-ben. Kíváncsian várjuk, idén mivel rukkol majd elő! DekorOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.