Som Lajos retteg: újra megfenyegették!

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
félelem támadás zenész Som Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 69 éves zenész retteg kilépni a lakásából: durván megfenyegették. 

Bár Som Lajos egészségi állapota nem romlik az utóbbi időben, a sztár mégsem lehet boldog. A harmadik emeleten lakik, a sok lépcsőzés megviseli. Néha viszont muszáj elhagynia otthonát, mely az utóbbi időben sok kellemetlenséget okozott számára.

Som Lajos Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Novemberben az udvaron esett nekem egy férfi. Elvette azt a kevés pénzt, ami volt nálam, meg jól helyben hagyott.

Könnyek és fájdalom 2016-ban: ők döntöttek a szakítás mellett http://www.life.hu/sztarok/20161223-sztarok-akik-2016-ban-szakitottak-iszak-eszter-es-dobrady-akos.html2016-ban is több magyar sztárkapcsolat jutott mélypontra, a felek pedig a szakítás mellett döntöttek. Sok rajongó szinte ledöbbent, amikor az érintettek bejelentették a fájdalmas hírt, ám elmondásuk szerint ez a döntés a legjobb, ami születhetett. TV + Sztárok--Hosszú Katinka mostantól Shane családjával ünnepelhttp://www.life.hu/sztarok/20161226-hosszu-katinka-san-franciscoba-megy-shane-csaladjahoz-karacsonyra.htmlHosszú Katinka eddig Baján ünnepelt, most viszont San Franciscóba utazik, hogy férje, Shane családjával is karácsonyozzon. TV + SztárokOrigoEzek a sztárpárok találtak egymásra idén: a kor nem számít! http://www.life.hu/sztarok/20161221-sztarok-akik-iden-jottek-ossze-dukai-regina-es-dobo-kata-uj-parja.html2016-ban csak úgy izzott a levegő a hazai sztárvilágban! Bár több ismert személyiség is egymásra talált ebben az évben, a szerelmüket csak hosszú időn vállalták fel a nyilvánosság előtt. Íme, a legmeglepőbb kapcsolatok! TV + SztárokOrigoGájer Bálint szerelmétől külön tölti az ünnepeket http://www.life.hu/sztarok/20161225-gajer-balint-es-otvos-brigitta-ebben-az-evben-kulon-karacsonyozik.htmlAz ismert énekes különleges ok miatt nem lehet együtt a kedvesével. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMadonna vicces képet posztolt: II. Erzsébettel karácsonyozotthttp://www.life.hu/sztarok/20161226-madonna-kozos-kepet-posztolt-ii-erzsebettel.htmlMadonnától nem állt távol a humor, ami karácsonykor sem maradhat el. A lázadó énekesnő vicces fotóval ajándékozta meg rajongóit az ünnepekre: II. Erzsébet mellett pózol. TV + Sztárok--Így karácsonyozik szerelmével Tóth Gabi: közös fotó! http://www.life.hu/sztarok/20161225-toth-gabi-kozos-foto-igy-karacsonyozik-az-enekesno-kedvesevel.htmlA szexi énekesnő és szerelme, Trap kapitány ezzel a képpel dobták fel a karácsonyt. Hát nem cukik? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.