Vastag Csaba egyszerre több lánnyal is kavart, de szerinte ez nem nagy dolog

Vastag Csaba szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy nehezen ugyan, de bevallotta Vastag Csaba, hogy volt, mikor egyszerre több vasat tartott a tűzbe. Szerinte ez nem is olyan nagy dolog.

Vastag Csaba még a széltől is óvja magánéletét, alig hajlandó bármit is nyilatkozni ezzel kapcsolatban. Nagyon ritkán fordul elő, hogy őszintén beszél kapcsolatairól, többnyire az ilyen kérdések hallatán hallgatásba burkolózik. Várkonyi Andreának azonban nagy nehezen sikerült kihúznia belőle egy intim titkot, amit Csaba végül is nem is tart olyan nagy dolognak.

Vastag Csabának egyszerre több partnere is volt

Fotó: Polyák Attila - Origo

A műsorvezető vendégeinek feltette a kérdést, hogy előfordult-e már valaha, hogy egyszerre több partnerük volt. Doszpot Evelin és Várkonyi Andrea is határozott igennel válaszolt, Vastag Csaba azonban ódzkodott attól, hogy konkrét kijelentést tegyen. Végül azonban sikerült kihúzni belőle az igazságot, mégpedig azt, hogy vele is előfordult már ilyen.

"Nem is olyan nagy dolog, mint amilyennek tűnik. Úgy értem, hogy jártam egyetemre például és ott sok mindenki ismerkedik sok mindenkivel, és sokszor keresik az igazit. És igyekszik nem megtalálni" - magyarázta Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.