Ittasan karambolozott Michelle Thorne, az X-Factor pornósa

Forrás: Instagram/_michellethorne -
Karambol ittas vezetés X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Letartóztatta a rendőrség a 2005-ös X- Factorban feltűnt pornóst, ugyanis részegen karambolt okozott. Egy kocsma kerítésének csapódott, majd továbbhajtott.

Ittas vezetés miatt tartóztatta le a rendőrség Michelle Thorne pornósztárt, miután autójával egy kocsma kerítésének csapódott. A 2005-ös X-Factorban is feltűnt nő a karambol után elszáguldott autójával, és egy körforgalomban körözött, majd visszavezetett az ütközés helyszínére.

Michelle Thorne Forrás: Instagram/_michellethorne

Állítólag a karamabol előtt összetűzésbe keveredett egy rokonával, így feldúlt állapotban ült autóba amellett, hogy alkoholt is fogyasztott. Egy szemtanú szerint azért fordult vissza, hogy tovább folytathassa a vitát. Végül a nő édesapjának sikerült elvennie tőle a kocsikulcsokat, nemsokára pedig a rendőrség is megérkezett. A szondáztatás után világossá vált, hogy Michelle Thorne nem csekély mennyiségű alkoholt fogyasztva okozott balesetet, ezután az éjszakát egy fogdában töltötte. A pornósztárnak január 11-én a bristoli bíróság előtt kell felelnie tetteiért - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.