Börtönből a luxusba: Jeremy Meeks élete döbbenetes fordulatot vett

bűnöző szexi Jeremy Meeks sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sosem lehet tudni, hogy milyen változásokat hoz az élet: Jeremy Meeks 2014-ben még egy piti bűnöző volt, mára már viszont szexi sztár lett belőle. 

Jeremy Meeks még 2014-ben került börtönbe illegás fegyvertartás miatt. A fiatal férfi 2 év letöltendő büntetést kapott, mert visszaesőként már egyszer autólopásért is felelnie kellett. Jeremy 2016 tavaszán szabadult a fogdából, és azonnal ajánlatott kapott a White Cross Managementtől, akik modellt szerettek volna faragni belőle. A bűnöző így megkapta a lehetőséget arra, hogy új életet kezdjen. A 32 éves férfinak július 7-ig kellett házi őrizetben maradnia, ám ezt követően teljes erővel ugorhatott bele a modell szakmába.

#summer16

JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) által közzétett fénykép,

Úgy tűnik össze is jött minden, amit elképzelt magának Jeremy, hiszen nem régen egy olyan képet posztolt magáról a közösségi oldalán, amelyen épp egy méregdrága Maseratiból száll ki, egy gyönyörű palotaszerű ház előtt parkolva. A kép alá csak annyit írt: "Jó végre itthon lenni."

Good to be home

JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) által közzétett fénykép,

A sármos exrab élete teljesen megváltozott, így remélhetőleg többé már nem jut eszébe, hogy bűnözéssel tegye kockára a fényűző mindennapjait. Úgy tűnik boldog a második esélyével, mert rengeteg fotót tesz közzé a közösségi oldalán, és sosem panaszkodik semmire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.