Volt férjéről nyilatkozott Gwyneth Paltrow: szerinte még mindig feláldozná érte az életét

Forrás: AFP/Kevin Mazur -
élet Chris Martin Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tízévnyi együttlét után vált el Gwyneth Paltrow és Chris Martin, de harmonikus maradt a kapcsolatuk. Elsősorban a gyermekeik miatt még mindig sok időt töltenek együtt, és a színésznő szerint volt férje még mindig feláldozná érte az életét.

Igazi álompár volt Gwyneth Paltrow és Chris Martin, 10 éven át tartó kapcsolatuk alatt szinte soha nem volt köztük semmilyen botrány. Alaposan meg is lepődött mindenki, mikor bejelentették, elválnak egymástól. Hiába ért véget azonban hivatalosan a kapcsolatuk, gyermekeik miatt rendszeresen találkoznak mind a mai napig.

Chris Martin még mindig feláldozná életét volt feleségéért Forrás: AFP/Kevin Mazur

Erről és még sok egyébről is beszélt Gwyneth Paltrow az InStyle című magazin februári számában. Elárulta, hogy szerinte Chris Martin még mindig feláldozná érte az életét."Minden nap ott van nálunk. Igaz, hogy megvan a saját magunk külön élete, de a családi életünk közös.

Chris most is bevállalna értem egy golyót,

még úgy is, hogy már nem vagyok a felesége. Őszintén úgy érzem, hogy ő és én valami igazán pozitív dologgal járultunk hozzá a válás kultúrájához" - olvasható a színésznő nyilatkozatában.

Csúnyának találták őket, mégis sikeresek lettek http://www.life.hu/sztarok/20170102-sztarok-akiket-csunyanak-talaltak-hollywood-csillogo-vilagaba.htmlBár Hollywood csillogó világába sokan szeretnétek bekerülni, a kemény rostákon végül nagyon kevesen jutnak át. Néhány ma már sikeres világsztár pont itt hasalt el, sőt volt olyan is, akit csúnyának vagy kövérnek neveztek a castingoltató egyének. Íme, a meglepő lista! TV + Sztárok--Kelemen Annára rájöhet a szülhetnékhttp://www.life.hu/sztarok/20170103-kelemen-anna-gyereket-akar-szulni.htmlKelemen Anna a Micsoda nők! című műsorban elmondta, hogy simán el tudja képzelni, 40 éves kora körül rájöhet a szülhetnék. TV + SztárokOrigo9 év után a Facebook-oldalán búcsúzott a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170103-czippan-anett-9-ev-utan-bucsuzott-az-aktivtol-es-kollegaitol.htmlÉv végén mindenki áttekinti az elmúlt időszakot, és megpróbálja lezárni magában azt, ami elmúlt. Így tett Czippán Anett is, aki az Aktív című műsortól búcsúzott. 9 évig vezette, sok emléke kötődik hozzá, ám ez a korszak lezárult. TV + Sztárok--Verekedés miatt félbeszakították a Neoton Família koncertjéthttp://www.life.hu/sztarok/20170103-verekedes-tort-ki-a-neoton-familia-koncertjen.htmlNem volt felhőtlenül kellemes élmény a Neoton Família érdi koncertje. Az egyik szám alatt ugyanis verekedés tört ki a küzdőtéren. A biztonsági őrök gyorsaságának köszönhető, hogy nem történt nagyobb baj. TV + Sztárok--Minden eddiginél részletesebb előzetessel rukkolt elő A sötét ötven árnyalatahttp://www.life.hu/sztarok/20170103-ujabb-reszletek-a-sotet-otven-arnyalatabol.htmlAkit magával ragadott Christian és Anastasia szexi és nem mindennapi romantikus története, már tűkön ülve várja a folytatást. Már csak alig egy hónap és végre Valentin napon újra átélhetjük az erotikus tündérmese adta újabb élményét. Ezúttal viszont sosem látott új részleteket mutatunk a filmből. TV + Sztárok--Carrie Fisher lánya, Billie Lourd megható üzenetben mondott köszönetet a rajongóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20170103-billie-lourd-carrie-fisher-lanya-koszonetet-mondott-a-rajongoknak.htmlKét fontos embertől is búcsút kellett vennie Billie Lourdnak, nagyon hirtelen. Édesanyja, Carrie Fisher a karácsonyi ünnepek után halt meg, nagymamája, Debbie Reynolds pedig csak egy nappal élte túl a lányát. Billie eddig csendbe burkolózott, de nemrég köszönetet mondott mindenkinek, aki támogatta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.