Erre a rossz szokására nem büszke Voksán Virág - Megfogta, hogy változtat

Forrás: Facebook/Voksán Virág -
Voksán Virág vallomás rossz szokás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág elmesélte mi az a rossz szokása, amire egyáltalán nem büszke. 

Újév alkalmából egy televíziós meghívásnak tett eleget Voksán Virág, ahol az volt a téma, hogy ki milyen fogadalmat tett a 2017-es évre.

Voksán Virág komoly vásárlási mániával küzd Forrás: Facebook/Voksán Virág

A szexi DJ elárulta, hogy tett újévi fogadalmat, még pedig azt, hogy felhagy a rossz szokásával. Az interjúban kissé szégyenkezve bevallotta, hogy vásárlási mániával küzd, vagyis nem tud ellenállni a szép ruhadaraboknak, táskáknak, cipőknek.

Képet is mutatott egy szobáról, amelyben csak olyan ruhák vannak felhalmozva, amelyeket soha nem hord. Elmondása szerint olyanok is vannak, amelyeken még az árcímke is rajta van.

Csúnyának találták őket, mégis sikeresek lettek http://www.life.hu/sztarok/20170102-sztarok-akiket-csunyanak-talaltak-hollywood-csillogo-vilagaba.htmlBár Hollywood csillogó világába sokan szeretnétek bekerülni, a kemény rostákon végül nagyon kevesen jutnak át. Néhány ma már sikeres világsztár pont itt hasalt el, sőt volt olyan is, akit csúnyának vagy kövérnek neveztek a castingoltató egyének. Íme, a meglepő lista! TV + Sztárok--Nicole Kidman és Keith Urban nyilvánosan vesztek össze: vihar van a paradicsomban!http://www.life.hu/sztarok/20170103-nicole-kidman-es-keith-urban-a-voros-szonyegen-veszekedtek.htmlNagy nyilvánosság előtt veszett össze Nicole Kidman és Keith Urban, nem is akárhol: a vörös szőnyegen. A színésznő legújabb filmjének premierjén került sor a szóváltásra, sokan aggódnak, ez a kapcsolatuk végét jelzi. TV + Sztárok--George Michael párja is tehet a sztár haláláról? http://www.life.hu/sztarok/20170103-george-michael-szerelmet-tamadjak-az-interneten-fadi-fawaz.htmlMég mindig vannak megválaszolatlan kérdések a sztár halálával kapcsolatban. Több rajongó szerint az énekes szerelme is hibás a tragédiában. TV + Sztárok--Erdei Zsoltot négy nő hozta zavarbahttp://www.life.hu/sztarok/20170103-erdei-zsoltot-zavarba-hoztak.htmlErdei Zsolt hazánk egyik legeredményesebb és legsármosabb ökölvívója. Ki gondolná, hogy zavarba tud jönni négy nő társaságában? TV + SztárokOrigoVolt férjéről nyilatkozott Gwyneth Paltrow: szerinte még mindig feláldozná érte az életéthttp://www.life.hu/sztarok/20170103-gwyneth-paltrow-szerint-chris-martin-felaldozna-erte-az-eletet.htmlTízévnyi együttlét után vált el Gwyneth Paltrow és Chris Martin, de harmonikus maradt a kapcsolatuk. Elsősorban a gyermekeik miatt még mindig sok időt töltenek együtt, és a színésznő szerint volt férje még mindig feláldozná érte az életét. TV + Sztárok--Carrie Fisher lánya, Billie Lourd megható üzenetben mondott köszönetet a rajongóknakhttp://www.life.hu/sztarok/20170103-billie-lourd-carrie-fisher-lanya-koszonetet-mondott-a-rajongoknak.htmlKét fontos embertől is búcsút kellett vennie Billie Lourdnak, nagyon hirtelen. Édesanyja, Carrie Fisher a karácsonyi ünnepek után halt meg, nagymamája, Debbie Reynolds pedig csak egy nappal élte túl a lányát. Billie eddig csendbe burkolózott, de nemrég köszönetet mondott mindenkinek, aki támogatta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.