Első közös karácsonyukat töltötte együtt Pintér Tibor és szerelme

karácsony család Pintér Tibor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor és párja, Ács Beatrix túlvannak első közös karácsonyukon. Erről meséltek élő adásban.

Alig három hónapja tart Pintér Tibor és Ács Beatrix kapcsolata, ám ők már összeköltöztek és túlvannak első közös karácsonyukon is. Demcsák Zsuzsának és Szebeni Istvánnak meséltek arról, hogyan teltek az ünnepek, kiderült, hogy a színész csatlakozott párja családjához, akikkel bár az ünnepek alatt találkozott először, hamar közös nevezőre jutottak.

A színész kedvenc családtagja szerelme 80 éves nagymamája lett,

aki nem rejtette véka alá véleményét, ha Tibor valamit nem úgy csinált, ahogy kellett volna.

A műsorvezetők azért nem tudták kihagyni a mára már elhíresült első közös Mokka adásukat, ahol a fiatal nő nem Tiborról, hanem előző kapcsolatáról kezdett el mesélni. Ezután a baki után hetekig magyarázkodott a lány, hiszen mindenki azzal vádolta, hogy még előző kapcsolata után vágyódik.

Erdei Zsoltot négy nő hozta zavarbahttp://www.life.hu/sztarok/20170103-erdei-zsoltot-zavarba-hoztak.htmlErdei Zsolt hazánk egyik legeredményesebb és legsármosabb ökölvívója. Ki gondolná, hogy zavarba tud jönni négy nő társaságában? TV + SztárokOrigoKelemen Annára rájöhet a szülhetnékhttp://www.life.hu/sztarok/20170103-kelemen-anna-gyereket-akar-szulni.htmlKelemen Anna a Micsoda nők! című műsorban elmondta, hogy simán el tudja képzelni, 40 éves kora körül rájöhet a szülhetnék. TV + SztárokOrigoÉlő adásban zokogott Király Lindahttp://www.life.hu/sztarok/20170102-kiraly-linda-elsirta-magat.htmlKirály Linda mindig nagyon fegyelmezetten viselkedik a kamerák előtt, ezúttal viszont nem tudta visszafogni magát, zokogásban tört ki... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoTeljesült Muri Enikő legnagyobb álmahttp://www.life.hu/sztarok/20161229-muri-eniko-vagya-teljesult.htmlMuri Enikő élete álma teljesült a napokban. Nem találni boldogabb embert a földön most a színésznőnél. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍme, az első közös fotó Cserpes Lauráról és Gyurta Danirólhttp://www.life.hu/sztarok/20161229-itt-az-elso-foto-gyurta-danirol-es-cserpes-laurarol.htmlCserpes Laura és Gyurta Dani kapcsolata egy ideje már nyílt titok, ám a szerelmesek eddig csak szűkszavúan nyilatkoztak bimbózó románcukról. Ezúttal viszont megerősítették, hogy ők bizony egy párt alkotnak, és nagyon boldogok. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina nem szereti a születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20161223-kulcsar-edina-nem-unnepel-a-szuletesnapjan.htmlMa van Kulcsár Edina születésnapja, mégsem ünnepel az egykori királynő... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.