Metroszexuális lenne az RTL Klub sztárja? Úgy tűnik!

Forrás: RTL Sajtóklub -
hiúság Gáspár Laci szakáll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci élete teljesen átalakult azzal, hogy nemcsak énekesként, hanem műsorvezetőként is helyt kell állnia. A Playback párbaj házigazdája a családja mellett még egy nagyon fontos dologra szakít mindig időt: a szakállára.

Nagyon szigorú önmagához Gáspár Laci, de az ünnepek alatt ő is elcsábult, és fogyasztott olyan ételeket, amiket egyébként megvon magától. Így rá is felszaladt néhány pluszkiló, amitől igyekszik minél hamarabb megszabadulni. Már az új év első napjaiban elkezdte az edzést, hogy újra formába hozza magát.

Gáspár Laci hiú a külsejére Forrás: RTL Sajtóklub

"Kezdődik az új év, újra formába kell hoznom magam. Az ünnepek alatt négy kiló visszajött. De nem sokáig marad rajtam. Edzésre fel" – mondta az énekes. Hozzátette, csak kitartás szükséges az eredmény eléréséhez, és mivel ő nagyon hiú a kinézetére, biztosan menni fog neki. "Rossz érzés arra gondolni, korábban mennyit szenvedtem azért, hogy lemenjen rólam tizenöt kiló.

Most megint kínzom magam, és a mozgás mellett a kemény diétához is visszatértem:

csak halat és zöldségeket eszem. Amíg le nem megy, csak ez lesz, nincs tészta, kenyér, meg semmi veszélyes"árulta el a Borsnak Laci, aki a teste mellett a szakállára is nagyon odafigyel. "Valójában régóta akartam ilyen szakállat, próbáltam is úgy borotválni, de magamnak ez szinte lehetetlen.

Nagyon komoly penge és technika kell hozzá, úgyhogy egy nagyon ügyes borbélyhoz járok.

A régifajta, hagyományos pengével csinálja, ezért ilyen tökéletes. Hozzá viszont sűrűn kell járnom, főleg azokban az időszakokban, amikor sok szereplésem van. Olyankor kétnaponta megyek, egyébként hetente egy alkalom bőven elég. Ilyenkor a hajamat is megigazítja, másfél óra az egész. Nagyon szeretem" – vallotta be az énekes, akinek harmadik gyermeke augusztusban született meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.