Azt állítják, Zámbó Jimmy a felesége mellett is csábította a nőket

Zámbó Jimmy nők Jimmy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Jimmy nemcsak a dalain keresztül hódította meg a nők szívét, állítólag felesége mellett is csapta a szelet a lányoknak. Erről mesélt egy Amerikában élő magyar bártulajdonos, akinél többször is fellépett a Király. Az ő lányára is szemet vetett az énekes.

Rengeteg nő volt oda Jimmy hangjáért, és bizony biztosan sokan vannak, akik szívesen kerültek volna közelebbi kapcsolatba is az énekessel. Jimmy is szerette élvezni a hölgyek társaságát, és most azt híresztelik, hogy a felesége mellett is csapta a szelet a lányoknak.

Zámbó Jimmy állítólag felesége mellett is csapta a szelet a nőknek

Egy amerikai magyar bártulajdonos azt állítja a Ripostnak, hogy Jimmy kétszer is fellépett nála, és bizony szemet vetett az akkoriban 27 éves lányára. Az énekes pedig akkor már nem volt egyedülálló, itthon várta felesége és akkor 8 éves kisfia Szebasztián. "Jimmyt itt ismertem meg, Amerikában, vagyis az alkalmazottam mutatta be nekem, aki a két klubomba szervezte a fellépőket. Két estére szerződtettem, és ő mindkét este hatalmas partit csinált. Ugyanakkor

nem volt nehéz észrevenni, hogy megtetszett neki Éva, a lányom, aki akkoriban huszonhét éves volt.

Imre az egyik számát neki is ajánlotta, majd a koncert után félrehívta beszélgetni.

Mindent bevetett, hogy elcsábítsa, itallal kínálta, folyton a nyomában volt!

De mivel nem beszélt jól angolul, a lányom pedig alig tudott valamit magyarul, így csak a testbeszéd marad számukra... De ez sem szegte kedvét, fűzte, dicsérte őt, de mindhiába. A közeli filmstúdióból gyakran jártak a lányomhoz igazi világsztárok, így hozzá volt szokva a rámenős hírességekhez, ezért nem sértődött meg Imrére" - mondta Laczko György, aki hozzátette, ő nem bánta volna, ha Jimmy lett volna a veje.

16 éve vesztette életét Zámbó Jimmy

2001. január 2-án, azaz pontosan 16 éve hunyt el Magyarország egyik leghíresebb zenésze, Zámbó Jimmy. A Life.hu így emlékezett meg a sztárról!
Sztárok, akik 2017-ben Magyarországra látogatnak http://www.life.hu/sztarok/20170102-jennifer-lawrence-es-jeremy-irons-magyarorszagra-jon.htmlTom Hanks, Harrison Ford és Ryan Gosling után 2017-ben újabb nagy színészek érkeznek Budapestre. Van, aki egy forgatás kedvéért lakik egy ideig nálunk, mások viszont egy nagyobb buli kedvéért szállnak meg a fővárosban. Íme, a hozzánk érkező sztárok listája. TV + SztárokOrigoNádai Anikó egyedül maradt: szakított kedvesével http://www.life.hu/sztarok/20170104-nadai-aniko-es-szerelme-kovacs-daniel-richard-szakitott-egymassal.htmlNádai Anikó és szerelme, Kovács Dániel Richárd öt év után a különválás mellett döntöttek. A pár egy rövid közleményben tudatta a hírt. TV + Sztárok--A TV2 sztárjának egója nem ismer határokat – Megint kiverte a biztosítékot!http://www.life.hu/sztarok/20170104-berki-kijelentesen-kiakadtak-az-emberek.htmlBerki Krisztián megszámlálhatatlanul sokszor kiverte már a biztosítékot az embereknél. Néha még azok is kiakadnak rajta, akik egyébként rajonganak érte. Ezúttal is túl messzire ment... TV + SztárokOrigoOscar-díjas színésznő költözött Budapestrehttp://www.life.hu/sztarok/20170104-jennifer-lawrence-magyarorszagon-a-vilagsztar-nalunk-dolgozik.htmlJennifer Lawrence, a 26 éves Oscar-díjas amerikai színésznő a hírek szerint január 2-án érkezett a fővárosba. Hogy hol szállt meg, az eddig még nem derült ki. TV + SztárokOrigoEgyütt nyugszik majd a két világsztárhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-carrie-fishernek-es-debbie-reynoldsnak-kozos-temetese-lesz.htmlCarrie Fisher szívinfarktusban halt meg, édesanyja csak egy nappal élte túl őt. Debbie Reynolds utoljára is csak annyit mondott, a lányával szeretne lenni. Most lehet, hogy teljesül a kívánsága. TV + Sztárok--Saját műsorral tér vissza Azurák Csaba http://www.life.hu/sztarok/20170104-azurak-csaba-onallo-musorral-ter-vissza-a-tv2-kepernyojere.htmlA 40 éves tévés szakember hosszú idő után újra látható lesz a kereskedelmi csatorna képernyőjén. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.