Mariah Carey nem hibáztatja magát a szilveszteri baki miatt

Forrás: AFP -
szilveszter Mariah Carey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mariah Carey számára nem indult valami fényesen 2017, ugyanis az újévi koncertje bakik tömkelegével zajlott, amiért az énekesnő másokat hibáztat.

Mariah Carey csúnyán beégett, hiszen az újévi koncertjén hatalmasakat bakizott. Külső szemlélőként, a közönség soraiból nézve úgy festett a helyzet, mintha az énekesnő elfelejtette volna a dalszöveget, illetve azt, hogy mikor kellene belépnie a dalba. Az egész produkció zavaros volt, látszott, hogy nincs gazdája semminek. Sokak szerint a baki forrása az volt, hogy Mariah nem volt józan.

Botrány volt Mariah Carey szilveszteri koncertjén Forrás: AFP

Az eset után a sztár azonnal posztot tett közzé a Twitter oldalán, így próbálta elvenni a helyzet élét. A rövidke videóhoz írt szöveg szerint a baj bárkivel megtörténhet, ám ettől függetlenül egészségben, sikerekben gazdag új évet kíván mindenkinek.

Nem sokkal ezután interjút is adott, amiben elárulta, hogy magát egyáltalán nem tartja hibásnak a kialakult helyzet miatt. Szerinte a probléma valódi oka az volt, hogy a körülötte lévő csapat nem volt kellően profi, és a technikai háttér sem volt megfelelő.

A 46 éves sztár azt is elárulta, hogy hasonló szerepléseket a későbbiekben is vállalni fog, de az biztos, hogy csak abban az esetben, ha a saját, profi csapatával dolgozhat együtt. - írta meg az EntertainmentWeekly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.