Sokszor nézték már kéregetőnek a magyar színészt

Forrás: Origo -
film színész Fenyvesi Zoltán Tiszta szívvel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is gondolnánk, hogy egy kerekesszék mennyi olyan szituációt teremthet, ami egy átlagos esetben nem történik meg velünk. Erről is mesélt Fenyvesi Zoltán, a Tiszta szívvel című film színésze.

Fenyvesi Zoltán, a Tiszta szívvel című film szereplője őszintén mesélt az életéről. Gyermekkora óta kerekesszékben ül, de úgy érzi, ez az egyetlen dolog, ami megkülönbözteti őt a társaitól. Úgy gondolja, hogy önállóságát és sikereit édesanyjának, illetve a tőle kapott életvezetési mintának köszönheti.

Fenyvesi Zolit sokszor koldusnak nézték a kerekesszéke miatt Forrás: Origo

Édesanyámat sok támadás érte, azt gondolták, hogy nem támogatja eléggé sérült gyermekét. Én viszont hálás vagyok neki, hogy önálló lettem, és emellett mindig ott volt, mint védőháló" - mesélte a Lakástalkshow című műsorban Zoltán.

A 24 éves színész arról is beszélt, hogy milyen az élet kerekesszékből nézve. Állítása szerint az emberek többsége nem mer erről kérdezni, mert nem akarják megbántani vele. Persze olyanok is akadnak, akik rendkívül udvariatlanul viselkednek.

Az is egy furcsa tény, hogy sokan egy kalap alá veszik a kerekesszékes embert a kéregetővel. Fenyvesi azt vallotta, hogy

sokszor nézték már koldusnak,

és kapott már mindenfélét a járőkelőktől.

"Az emberek azt gondolják, hogy azért, mert kerekesszékben vagyok, kéregetek. Mindig úgy kezdtem, hogy nem szeretném elfogadni a pénzt, de utána a kezedbe nyomják. Mindig mondják, hogy „fogadja el, fiatalember". Egy idő után már úgy vagy ezzel, hogy úgysem tudsz mit csinálni. Kaptam sütit is már idős nénitől, de jön a Jehova tanúin keresztül mindenki, hogy Isten meggyógyít és lábra állít, és hogy ez csak ideiglenes, ki kell próbálni, meg kell élni"

A színész azt is elárulta, hogy családot szeretne majd később Forrás: Origo

Zoli a műsorban arról is őszintén beszélt, hogy nagyon szeretne később majd családot is, ám ehhez még számos vizsgálaton kell résztvennie, kiderüljön, vannak-e ennek egészségügyi gátjai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.