Drámai vallomás az RTL Klub sztárjától: “Szó szerint halva születtem”

Forrás: RTL Klub -
halál Horváth Norbi Éjjel-nappal Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegszer született ujjá az RTL Klub sztárja, életét szörnyű tragédia árnyékolja be. Norbit mindig is féltették szülei, mert halva született, de ő nem vigyázott magára. Mindig ivott és dohányzott, élete akkor változott meg, mikor egy autóbalesetben elvesztette öccsét. Mélypontra került, de onnan sikerült felállnia.

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaként egy kedves és sármos férfit ismerhettek meg a nézők Horváth Norbiban, pedig az életében rengeteg tragédiát kellett túlélnie. Számára a születés sem volt egyszerű, ugyanis az életét annak az orvosnak köszönheti, aki újraélesztette.

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja sok tragédián ment keresztül Forrás: RTL Klub

"Szó szerint halva születtem a várt idő előtt. A szülészorvos élesztett újra, de még sokáig nem vihettek haza, a koraszülött intenzív osztályon kezeltek. Később több lázgörcs miatt kerültem kórházba. A másodiknál helikopterrel vittek be, de

olyan sokáig voltam oxigénhiányos állapotban, hogy figyelmeztették az anyukámat, készüljön fel a fogyatékossággal járó agykárosodásra"

- sorolta a Story Magazinnak élete történetét Norbi. Már az is csoda, hogy ép maradt, de itt még nem ért véget a megpróbáltatások sora. Ő ugyanis sosem vigyázott magára, hiába féltették túlságosan is a szülei. Miután elköltözött otthonról, gyakran ivott, dohányzott, és nagyon meg is hízott. Életének mélypontját öccse halála jelentette, aki autóbalesetben vesztette életét.

"Egész életemben engem féltettek, és a testvérem halt meg helyettem, aki még iskolába járt"

- mondta Norbi, akinek nemcsak ezzel kellett megbirkóznia: akkoriban ment tönkre a vállalkozása és a szerelme is elhagyta. Az egész családnak pszichológushoz kellett járnia, Norbi pedig ismét kórházba került. "Az orvosom megmondta, ha így folytatom nem élem meg a 35. születésnapomat" - árulta el a sorozatsztár, aki ezután életmódváltásba fogott és megszabadult 34 kilótól. Azóta pedig folyamatosan sportversenyekre jár.

Sírva búcsúzott Nyertes Zsuzsa Klapka Györgyrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170105-klapka-gyorgyre-sirva-emlekezett-nyertes-zsuzsa.htmlMint ahogy azt a Life.hu megírta, január 4-én elhunyt Klapka György. Nyertes Zsuzsa és Medveczky Ilona is fájó szívvel búcsúztak tőle. TV + SztárokMTISzabó Zsófi szülés után visszatér a képernyőre - és a babája nevét is elárulta!http://www.life.hu/sztarok/20170105-ez-lesz-szabo-zsofiek-gyermekenek-neve.htmlZsófi végre elárulta, milyen nevet fog kapni majd születendő gyermekük. Lehet, hogy lassacskán készülhetünk a gólyahírre? TV + Sztárok--Szorcsik Viki mesés élete: hol meztelenül tengerpartozik, hol a Grand Canyonnál pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20170105-szorcsik-viki-meztelen-tengerpartozas-es-grand-canyon.htmlLehet irigykedni Szorcsik Vikire, ugyanis gyönyörűbbnél gyönyörűbb helyeken jár. A színésznő élete mesébe illő, ugyanis Instagram-oldalán folyamatosan új ország újabb lélegzetelállító helyéről jelentkezik, hol félmeztelenül, hol pedig a Grand Canyon mellől. TV + SztárokOrigoFilm készült Carrie Fisher és édesanyja kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170105-dokumentumfilm-keszult-carrie-fisherrol-es-edesanyjarol.htmlHátborzongató belegondolni, hogy amikor a film készült, még mit sem sejtettünk a tragédiák sorozatáról. Ám a film megjelenésekor már egyik szereplő sem él... TV + Sztárok--Dráma! Majdnem lelőtték Erzsébet királynőthttp://www.life.hu/sztarok/20170105-a-palotaorok-majdnem-lelottek-erzsebet-kiralynot.htmlMár nem uralkodna Erzsébet királynő, ha a szorgalmas palotaőrök meghúzták volna a ravaszt. Néhány évvel ezelőtt ugyanis betolakodónak hitték a felséget, mikor az hajnalban a villa körül sétálgatott. TV + Sztárok--Kasza Tibi és szerelme elhagyták az országothttp://www.life.hu/sztarok/20170105-kasza-tibi-es-parja-elhagytak-az-orszagot.htmlA közösségi oldalán tett közzé Kasza Tibi egy videót, melyben elárulta, hogy elhagyják az országot és azt is elmesélte, hová utaznak... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.