Dúl a szerelem: egymásra talált Kárász és Kammerer

Forrás: MTI/Kovács Tamás, Kollányi Péter -
szerelem Kárász Anna Kammerer Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kammerer Zoltánra rátalált a szerelem: Kárász Annához fűzik gyengéd érzelmek a háromszoros olimpiai bajnokot. 

A kajakosok egymás mellett találták meg a szerelmet. A világbajnok kajakozó Kárász Anna és a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltán bevallottan szeretik egymást, sőt arról is meséltek, hogy mivel töltik a szabadidejüket.

Zoltán elmesélése szerint Anna mostanában sokat tartózkodik Budapesten, így szerencsére bőven van alkalmuk közösen időt tölteni. Elárulták, hogy nagyon szeretnek egymással, egymásnak sütni-főzni különféle finom falatokat.

Kárász Anna és Kammerer Zoltán Forrás: MTI/Kovács Tamás, Kollányi Péter

"E téren Anna ügyesebb nálam. A kedvencemet, a steaket pompásan készíti, és a halétkeket szintén nagyszerűen prezentálja" – vallotta be őszintén Kammerer a Borsnak.

Azt is megtudtuk, hogy a férfi specialitása a harcsapaprikás, állítólag abban verhetetlen.

Anna jelenleg rengeteget edz egykori párosbeli sikertársával, Vad Ninettával. Ennek köszönhetően rengeteg időt töltenek a csepeli Gubacsi hídfőnél található bázison, de azért arra is igyekszik minél több időt szakítani, hogy kedvesével, Zoltánnal lehessen.

Kiderült: Gorbunov Dmitrij és Opitz Barbi egy párt alkotnak!http://www.life.hu/sztarok/20170106-gorbunov-dmitrij-es-opitz-barbi-egy-part-alkotnak.htmlMaga Opitz Barbi tette közzé a hírt, miszerint szerelem szövődött közte és Gorbunov Dmitrij között. A két versenyző közös álmokat dédelget. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKim Kardashian visszatérthttp://www.life.hu/sztarok/20170106-kim-kardasian-ujra-a-nyeregben-foto-bizonyitja.htmlKim Kardsashiant a párizsi divathéten kirabolták és megkötözték saját lakosztályában, valamint több miliós értékeket vittek el tőle. A világsztár azóta visszavonultan él, a nyilvánosságot teljesen kizárva. Most viszont úgy néz ki, megtört a jég és a celebdíva ismét nyeregben van: több képet is közzétett közösségi oldalán.TV + Sztárok--Egy kutatás elárulta: Ezek a legjobb filmes csókjelenetekhttp://www.life.hu/sztarok/20170106-a-titanic-csokjelenete-az-elso-de-susi-es-tekergo-a-masodik.htmlA Titanicban Jack és Rose között lezajló csókjelenet választják mindig a filmes történelem leghitelesebb intim pillanatának. Ezt pedig szorosan követi egy mesefilmes csók, a Susi és Tekergő egyik jelenete.TV + SztárokOrigoGesztesi Károlyt ittas vezetés miatt ítélték el: 2 év eltiltást kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20170106-ket-evig-nem-vezethet-autot-gesztesi-karoly-ittas-vezetes-miatt.htmlIttas vezetés miatt ítélték el Gesztesi Károlyt, szerdán mondták ki a határozatot. A színészt két évre tiltották el a vezetéstől, de csak autóba nem ülhet. Motoron például bármikor furikázhat. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huElképesztően dögös frizurára váltott Zséda- fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170106-uj-kulso-zseda-gondor-hajjal-pozolt.htmlBátran kijelenthetjük, hogy az ország egyik legszexibb dívája a folyton megújúló és dögös énekesnő, Zséda. Ezúttal viszont teljesen átalakult, alig ismertünk rá. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEnnyi felé oszlik Klapka György hagyatéka: 2 milliárdnyi vagyont kell szétvagdalnihttp://www.life.hu/sztarok/20170106-klapka-gyorgy-vagyona-ennyi-fele-oszlik.htmlHirtelen hunyt el a milliárdos üzletember, Klapka György. Rengetegen gyászolják az Aranyembert, aki még nem készült a halálra, előre tervezett. Ennek ellenére folyamatosan frissítette végrendeletét, így az is megvan, hányfelé oszlik majd Klapka vagyona.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.