100 millióért árulják Klapka Vámház körúti lakását

Fotó: Nagy Attila [origo] -
halál Klapka György lakáseladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban elhunyt üzletember lakását máris árusítják. 100 millió forintot kérnek érte. 

2017. január 4-én hunyt el Klapka György üzletember, koreográfus. Mary Zsuzsi volt férjét leginkább a Vámház körúti zálogházáról, illetve annak televíziós reklámjáról ismerhetjük.

Arról azonban a reklám sem szólt, hogy az üzlethelyiség felett egy lakás is van, amely szintén Klapka tulajdonát képezte. Ahogy azt sem tudtuk, hogy volt felesége, Mary Zsuzsi búcsúlevelet írt a férfinak, és abban a lakásban rejtette el, amelyben a halál érte őt 5 évvel ezelőtt.

Klapka György Vámház körúti lakását 100 millióért árulják Fotó: Origo

Az üzletember logikus érvekre hivatkozva szeretett volna megválni az ingatlantól:

"Hetente kétszer járok föl masszíroztatni ebbe a lakásba, de egyébként már nem használja senki. Korábban a Németországban élő lányom és fiam itt lakott az unokákkal, ha hazalátogattak, de már ők is a Normafa utcai házamba jönnek szívesebben. Különben a hegyen is van még másik két lakásom, minek tartsam ezt fönn?" – írta meg a Blikk.

A lakás még nem talált gazdára, pedig a szakemberek szerint egy 183 négyzetméteres felújított kiskörúti lakásért reális ár a 100 millió. Klapka terve az volt, hogy kutyatemetőbe és kutyakrematóriumba fekteti majd a befolyt összeget, ám sajnos erre már nem kerülhet sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.