Pikali Gerda főszerepet kapott: elődei mind teherbe estek

Forrás: Facebook/Jóban rosszban -
baba Pikali Gerda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy öröm érte Pikali Gerdát, ugyanis olyan szerepet kapott, amilyenről mindig is álmodott. Hamarosan A funtineli boszorkány című darabban lesz főszereplő. Érdekes, hogy elődei mind azért távoztak, mert teherbe estek.

Egyik kedvenc regényének főszerepét játszhatja el hamarosan Pikali Gerda, aki emiatt az ünnepeket is magolással töltötte. A színésznő A funtineli boszorkány című darabban lesz főszereplő. Elődei mind azért estek ki a darabból, mert teherbe estek.

Pikali Gerda elődei mind teherbe estek Forrás: Facebook/Jóban rosszban

"Wass Albert regénye, A funtineli boszorkány a kedvenc olvasmányom, így majd kiugrottam a bőrömből, amikor kiderült, hogy rám gondoltak a főszerepnél. Azóta teljes erőmmel a szereptanulásra koncentrálok, amelyben Károlyom is segít.

Még az új év első napját is magolással töltöttem, reggel fél hétkor tettem le a szövegkönyvet"

mondta Pikali Gerda a Blikknek. Ő a harmadik színésznő, aki a főszerepet eljátszhatja, elődei mind teherbe estek, azért hagyták ott a darabot, de Gerda nem gondolja úgy, hogy ez jelent valamit. "Mérsékelten persze babonás vagyok: a darab díszleteit már titkon körbesimogattam, és elhiszem, hogy ez egy mágikus mű, de azért

úgy gondolom, hogy nem esek teherbe attól, hogy elvállalom a szerepet.

Jelenleg úgy gondolom, a két nagyfiam nevelése elég anyai teendőt és örömet tartogat számomra" – tette hozzá a színésznő, aki nemrég arról vallott, milyen nehéz időszakon mennek át Rékasi Károllyal.

Kiderült: Gorbunov Dmitrij és Opitz Barbi egy párt alkotnak!http://www.life.hu/sztarok/20170106-gorbunov-dmitrij-es-opitz-barbi-egy-part-alkotnak.htmlMaga Opitz Barbi tette közzé a hírt, miszerint szerelem szövődött közte és Gorbunov Dmitrij között. A két versenyző közös álmokat dédelget. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoEgy kutatás elárulta: Ezek a legjobb filmes csókjelenetekhttp://www.life.hu/sztarok/20170106-a-titanic-csokjelenete-az-elso-de-susi-es-tekergo-a-masodik.htmlA Titanicban Jack és Rose között lezajló csókjelenet választják mindig a filmes történelem leghitelesebb intim pillanatának. Ezt pedig szorosan követi egy mesefilmes csók, a Susi és Tekergő egyik jelenete.TV + SztárokOrigoGesztesi Károlyt ittas vezetés miatt ítélték el: 2 év eltiltást kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20170106-ket-evig-nem-vezethet-autot-gesztesi-karoly-ittas-vezetes-miatt.htmlIttas vezetés miatt ítélték el Gesztesi Károlyt, szerdán mondták ki a határozatot. A színészt két évre tiltották el a vezetéstől, de csak autóba nem ülhet. Motoron például bármikor furikázhat. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huEnnyi felé oszlik Klapka György hagyatéka: 2 milliárdnyi vagyont kell szétvagdalnihttp://www.life.hu/sztarok/20170106-klapka-gyorgy-vagyona-ennyi-fele-oszlik.htmlHirtelen hunyt el a milliárdos üzletember, Klapka György. Rengetegen gyászolják az Aranyembert, aki még nem készült a halálra, előre tervezett. Ennek ellenére folyamatosan frissítette végrendeletét, így az is megvan, hányfelé oszlik majd Klapka vagyona.TV + Sztárok--Elképesztően dögös frizurára váltott Zséda- fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170106-uj-kulso-zseda-gondor-hajjal-pozolt.htmlBátran kijelenthetjük, hogy az ország egyik legszexibb dívája a folyton megújúló és dögös énekesnő, Zséda. Ezúttal viszont teljesen átalakult, alig ismertünk rá. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLebuktak: 25 éves fiújával fotózták le az 58 éves Madonnáthttp://www.life.hu/sztarok/20170105-25-eves-fiujaval-fotoztak-le-az-58-eves-madonnat-aboubakar-soumahoro.htmlTavaly március óta kering a pletyka, miszerint Madonna egy 25 éves elefántcsontparti modellel mókázik. Nos, nem zörög a haraszt, a minap lencsevégre kapták a párocskát egy svájci síparadicsomban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.