Felmondott az RTL Klubnál Dombóvári Vanda

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Dombóvári Vanda RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A civil életet választotta a televíziózás helyett Dombóvári Vanda. A csinos műsorvezető vidékre költözött. 

Dombóvári Vandát az RTL Klub Egészségkalauz című műsorának házigazdájaként hetente láthattunk eddig a képernyőn. A műsorvezető 2017. január elsején új életet kezdett, és Gyulára költözött.

Dombóvári Vanda a civil életet választotta Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Huszonöt év után visszaköltöztem a szülővárosomba, Gyulára, miután megtisztelő felkérést kaptam a Gyulai Várfürdőtől. Kommunikációs igazgatónak kértek fel, én pedig boldogan mondtam igent. Egyszerűen hazahúzott a szívem"nyilatkozta a Borsnak Vanda. " Az RTL Klub továbbra is a szívem csücske marad, ez volt életem első munkahelye. Szerencsére Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója elfogadta a döntésemet és támogatott" – tette hozzá.

Vandát az Egészségkalauz című műsorban Geszler Dorottya váltotta.

Elő a borotvával! Sztárok, akik kopaszok lettek http://www.life.hu/sztarok/20170105-egy-filmszerep-kedveert-megszabadultak-a-hajuktol-cate-blanchett.htmlBár a külsejükre bármennyit hajlandóak áldozni, az igazi "szerelem" akkor is a munka marad számukra. Ezért nem is olyan meglepő, ha ezek a sztárok egy-egy forgatás kedvéért megszabadultak a szépséges hajkoronájuktól. TV + Sztárok--Magyar sztárok, akik a hitel csapdájába estekhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-magyar-hiressegek-akik-nagyon-nehezen-tudjak-fizetni-a-hitelt.htmlSzinte naponta olvashatunk a médiában híreket arról, hogy egyre többen küzdenek az évekkel ezelőtt felvett hitelükkel. A magyar hírességek sem kivételek, páran közülük keményen megküzdöttek a bankokkal. TV + Sztárok--Botrány! Kizárták a jelöltek közül A Dal egyik indulóját - forrnak az indulatokhttp://www.life.hu/sztarok/20170106-kizartak-a-dal-egyik-indulojat-szabyest.htmlBotrány A dal című műsor házatáján! Kizárták az indulók közül Szabyestet. A Life.hu riporterének kamerái előtt mondta el véleményét, elég indulatosan. TV + SztárokOrigoÍgy él most az MTV egykori híradósa, Bayer Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20170106-igy-el-most-az-mtv-egykori-hiradosa-bayer-ilona.htmlAz MTV egykori sztárriportere és híradósa, Bayer Ilona napjai mostanában utazgatással telnek. Magyarország, Ausztria és Japán között ingázik, és mindezt nagyon szívesen teszi. TV + SztárokOrigoHajdú Péter beadta a válókeresetethttp://www.life.hu/sztarok/20170106-hajdu-peter-beadta-a-valokeresetet-sarka-kata-is-tudja.htmlŐsszel nem mentek el a bíróságra, még nem voltak biztosak abban, hogy elválnak. Hajdú Péter azonban döntött, beadta a válókeresetet. A papírokat már Sarka Kata is megkapta. TV + SztárokOrigoEgy kutatás elárulta: Ezek a legjobb filmes csókjelenetekhttp://www.life.hu/sztarok/20170106-a-titanic-csokjelenete-az-elso-de-susi-es-tekergo-a-masodik.htmlA Titanicban Jack és Rose között lezajló csókjelenet választják mindig a filmes történelem leghitelesebb intim pillanatának. Ezt pedig szorosan követi egy mesefilmes csók, a Susi és Tekergő egyik jelenete.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.