Jóban Rosszban Kembe Sorel-Arthur
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepődtünk, amikor kiderült, hogy Kondákor Zsófi és Kembe Sorel szakítottak. 

Már nem érdekli a színészmesterség Kembe Sorelt. Azt mondja, kiábrándítja a színpadi világ kiszámíthatatlansága, visszaadta vígszínházas szerepeit is. Ráadásul ő nem egész életében erre a pályára készült, az élet hozta így. Állítja, így könnyebb hátat fordítani ennek az életformának.

"A Jóban Rosszbant is azért hagytam ott, mert családfőként nem lehet építeni a tudatlanságra: merthogy a bevételem attól függött, hogy a karakterem mennyit szerepel. Sosem tudhattam előre, hogy mennyit fogok forgatni. Folyamatos készenlétben kellett lenni, nehéz volt más munkákkal összeegyeztetni. Nem bántam meg azóta sem, hogy felmondtam" – nyilatkozta a Borsnak.

Kembe Sorel-Arthur a színészettel és párjával is szakított Fotó: Bielik István - Origo

A lap a Zsófival való szakításról is kérdezte Sorelt: "Megbeszéltük a volt párommal, hogy nem beszélünk a körülményekről. A tőlem telhetőt szeretném megadni a kislányunknak, jó apja akarok lenni. Olyan, aki az élete része. Nem fogok beállni a hétvégi apukák táborába. Éppen ezért fontos nekem, hogy jó viszony maradjon köztünk az édesanyjával, hogy Katja ne jöjjön ki vesztesként a helyzetből, mert mindkettőnknek ő a legfontosabb" – jelentette ki.

Elő a borotvával! Sztárok, akik kopaszok lettek http://www.life.hu/sztarok/20170105-egy-filmszerep-kedveert-megszabadultak-a-hajuktol-cate-blanchett.htmlBár a külsejükre bármennyit hajlandóak áldozni, az igazi "szerelem" akkor is a munka marad számukra. Ezért nem is olyan meglepő, ha ezek a sztárok egy-egy forgatás kedvéért megszabadultak a szépséges hajkoronájuktól. TV + Sztárok--Elárulta! Ennek a celebnőnek ad KÖLCSÖN RUHÁT Náray Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20170107-ordog-noranak-ad-kolcson-ruhat-naray-tamas.htmlAhogy megírtuk, Facebookján fakadt ki Náray Tamás azok ellen a celebek ellen, akik kölcsön szeretnének kérni az általa tervezett ruháiból. Kijelentette, ha viselni akarják azokat, vásárolják meg. A témához Tóth Gabi is hozzászólt, de több celeb is kifejtette a véleményét, jópáran megsértődtek. Náray pár napja az Önindítóban magyarázta, miért tette közzé gondolatait. Úgy véli, a celebek tönkreteszik a buliban viselt öltözéket. "Beleizzadnak, belepukiznak" - fogalmazott.TV + Sztárok--Magyar sztárok, akik a hitel csapdájába estekhttp://www.life.hu/sztarok/20170104-magyar-hiressegek-akik-nagyon-nehezen-tudjak-fizetni-a-hitelt.htmlSzinte naponta olvashatunk a médiában híreket arról, hogy egyre többen küzdenek az évekkel ezelőtt felvett hitelükkel. A magyar hírességek sem kivételek, páran közülük keményen megküzdöttek a bankokkal. TV + Sztárok--Így él most az MTV egykori híradósa, Bayer Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20170106-igy-el-most-az-mtv-egykori-hiradosa-bayer-ilona.htmlAz MTV egykori sztárriportere és híradósa, Bayer Ilona napjai mostanában utazgatással telnek. Magyarország, Ausztria és Japán között ingázik, és mindezt nagyon szívesen teszi. TV + SztárokOrigoNáray Tamás: "Beleizzadnak, belepukiznak"http://www.life.hu/sztarok/20170106-naray-tamas-elmondta-velemenyet-a-tervezo-a-sztarokrol.htmlA pénteki Önindítóban faggatta Bochkor Gábor és csapata Náray Tamást arról a Facebook-posztról, amit még tavaly decemberben tett közzé. Bár az indulatok mára elcsitultak, a véleménye nem változott. TV + Sztárok--Botrány! Kizárták a jelöltek közül A Dal egyik indulóját - forrnak az indulatokhttp://www.life.hu/sztarok/20170106-kizartak-a-dal-egyik-indulojat-szabyest.htmlBotrány A dal című műsor házatáján! Kizárták az indulók közül Szabyestet. A Life.hu riporterének kamerái előtt mondta el véleményét, elég indulatosan. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.