Elárulta! Ennek a celebnőnek ad KÖLCSÖNRUHÁT Náray Tamás

Forrás: Facebook/Náray Tamás -
Ördög Nóra Náray Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Facebookján fakadt ki Náray Tamás azok ellen a celebek ellen, akik az általa tervezett ruhákból szeretnének kölcsönkérni. Kijelentette, ha viselni akarják őket, vásárolják meg. A témához Tóth Gabi is hozzászólt, de több celeb is kifejtette a véleményét, jó páran megsértődtek. Náray pár napja az Önindítóban elmagyarázta, miért tette közzé gondolatait. Úgy véli, a celebek tönkreteszik a buliban viselt öltözéket. "Beleizzadnak, belepukiznak" – fogalmazott.

Még mindig nem csitul a "Náray kontra ingyenélő celebek"-balhé. A divattervező tartja magát a véleményéhez, és nem zavarja, ki mit gondol a témával kapcsolatban.

Sosem hordanék kölcsönruhát. Ha nem telik rá, akkor minek? Ha telik rá, akkor minek?

Náray Tamás: Szerényebben kell viselkedni, felvágni csúnya dolog. Olyannal, ami sosem volt az enyém, egyenesen visszataszító Forrás: Facebook/Náray Tamás

"Tisztázzunk valamit. Egy: amikor divatfotózás, film-, show-forgatás van, akkor felkérnek egy tervezőt, stylistot, hogy az ott szereplő művészeket dizájnolja. Ilyenkor vagy gyártanak, vagy kölcsönöznek nekik ruhát. Kettő: amikor az ismert emberek gálákra, rendezvényekre mennek, olyankor telefonál a menedzser, a stylist, hogy Gizike elmenne, felvehetne-e egy estélyit a szalonból? Vagy a sztár telefonál, hogy jaj, nem tudok mit felvenni, nem ugorhatnék be? Az első esetben kifizetnek, a másodikban a tervező maga dönti el, hogy milyen sztárra van szüksége, hogy képviselje a márkáját. Attól senki sem lesz nagyképű, hogy szelektál. Én is adok ruhát, de örökbe, nem kölcsönbe. Nekem nem fér bele, hogy miután XY viselte, eladjam.

Se használt ruhabolt, se kölcsönző nem vagyok.

– magyarázta a divattervező, és hozzátette, a magyar viszonyokat nem lehet Hollywoodhoz hasonlítani, ahol szintén bevett szokás a ruhakölcsönzés.

Náray Tamás: Nóra hitelesen képviselte a Náray márka presztízsét. Ő kapott tőlem ruhát. Hozzáteszem, többször vásárolt is nálunk Forrás: Próbakő Kommunikáció

"Kint a sztárok fotói bekerülnek a magazinokba, és leírják, hogy ki a tervező. Nálunk ebben is a magyar irigység működik, nem írom le, nem csinálok neki reklámot. Túl vagyok a karonülő koron, magam szeretném eldönteni, hogy milyen focipályán játszom" – vélekedik. Náray a nem celeb, de dúsgazdag emberekről is beszélt a Borsnak:

"Eszébe se jut fizetni. Többmilliós kintlevőségünk van. Előleget egy sem fizet, kétszer-háromszor átalakíttatja, aztán amikor elviszi, azt mondja, majd a sofőrrel küldi a pénzt. Gazsulálnunk kell, pedig ezek nagyon jó módban élő, ismert emberek. Annyira gőgösek, hogy eszükbe sem jut, hogy fizetni kell. Ez nem a többség, de a bosszantó kisebbség. Harminc éve csinálom, cuki vagyok, béketűrő, de nálam is el tud pattanni a húr. Mostanra eljutottam oda, hogy a vállalataimat úgy kormányozom, hogy tudjam fizetni az dolgozóimat, és ne kelljen eltűrnöm az ehhez hasonló incidenseket" – fejtette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.