"Tiszteletlenség" - Zámbó Krisztián kiakadt, nekiment a Sláger FM-nek

Zámbó Jimmy Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 16 éve elhunyt Zámbó Jimmy fia, Krisztián nehezményezi, hogy a Sláger FM Rádió a január 2-i évforduló kapcsán sem foglalkozott édesapjával. Úgy véli, az énekes többet érdemelne. 

"Sokat hallgatom a Slágert, épp ezért esik nagyon rosszul nekem, és rajtam kívül még több millió embernek, hogy nem emlékeztek meg Zámbó Jimmyről. Képtelen vagyok felfogni, és nagyon felháborít, hogy a rádió szerkesztőinek miért nem volt legalább öt percük arra, hogy méltassák apu munkásságát, és beszéljenek kicsit arról, hogy mit tett le az asztalra, hány millió lemezt adott el" – fejtegette Zámbó Krisztián, és hozzátette, azt sem érti, hogy a Sláger FM repertoárján miért nincs egyetlen Jimmy-sláger sem.

Nem emlékezett meg Zámbó Jimmyről a Sláger FM

"A rádiónál dolgozó szakmabeliek valamiért nem hajlandók elfogadni apukám zenei munkásságát. Pedig hat hangszeren játszott, és olyan dalokat írt, amik ma is rengeteg rajongóját teszik boldoggá. Zámbó Jimmy nevét nemcsak Magyarországon, hanem a világ legtávolabbi pontjain, Ausztráliától kezdve Kanadán át Romániáig, mindenhol ismerik. Édesapám gyerekkora óta dolgozott, és saját erejéből jutott el odáig, hogy az ország összes sportcsarnokában mindenhol telt házas koncertet tudott produkálni. Neki a zene volt az élete. Abból élt, abból tartotta el a családunkat. Nem ítélem el a Sláger FM dolgozóit, csak én úgy gondolom, tiszteletlenség a részükről ez a hozzáállás" – mondta el a Borsnak Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.