Angelina Jolie és Brad Pitt megállapodtak: nem a nyilvánosság előtt zajlik a válásuk

Forrás: AFP/Carl Court -
Brad Pitt válás Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amióta Angelina Jolie beadta a válókerestetet, csak úgy záporoznak Brad Pittre a vádak: bántalmazásról, ivásról is szóltak hírek, miközben a színész szinte egyáltalán nem találkozhatott a gyermekeivel. Az egykori sztárpárnak eddig szinte nem sikerült semmiben megegyeznie, de most kötöttek egy megállapodást: ezentúl titok lesz a válásuk.

Mindenki meglepődött, de legfőként Brad Pitt amikor kiderült, hogy Angelina Jolie beadta a válókeresetet. A két sztár között ezután eléggé elmérgesedett a viszony: Brad Pitt nem győzte cáfolni a róla megjelenő híreket. Azzal vádolták a színészt, hogy mentálisan és fizikailag is bántalmazta gyermekeit, valamint azzal is, hogy gyakran alkoholizál.

Brad Pitt és Angelina Jolie megegyeztek Forrás: AFP/Carl Court

Brad Pitt bárminek alávetette volna magát, hogy bizonyítsa, semmit nem tett, végül az FBI is felmentette őt. A gyerekeivel csak párszor találkozhatott a hercehurca kezdete óta, hiába kérték hálaadáskor a szüleiket arra, tartsanak fegyverszünetet és ünnepeljenek együtt, nem teljesült a kicsik kívánsága.

A sok botrány után azonban sikerült megállapodnia a két sztárnak valamiben: ezentúl titokban zajlik a válásuk.

Brad Pitt már korábban is kérte, hogy ne a nyilvánosság előtt folytassák le a válóperüket arra hivatkozva, hogy a gyerekeknek nem tesz jót, most azonban Angelina Jolie is beleegyezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.