Facebook Havas Henrik Gesztesi Károly beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly megkapta büntetését az ittas vezetés miatt, lassan feledésbe merülne a csúnya eset. Havas Henrik azonban úgy döntött, hogy most mondja el a véleményét. 

Havas a Bors pár nappal ezelőtti cikkére reagált, amiben azt írják, hogy Gesztesi brutális mennyiségű alkoholt ivott a balesete előtt. Havas Henrik posztját változtatás nélkül közöljük:

„2000 környékén, amikor az egész ország a Heti Hetest nézte, akkor egy cég felajánlotta, hogy bizonyos ideig ad nekem egy Ferrarit – csak úgy. Pontosabban nem csak úgy, hanem hogy azzal járjam a várost, az országot, fellendítve ezzel a cég forgalmát. És akkor én nem kértem a Ferrarit. Azt mondtam, nem illik hozzám. Az igaz, hogy sztárnak sztár vagyok, de amire igazán büszke vagyok, az a szerénységem! Úgy éreztem, hogy nekem egyszerűen nem állna jól egy Ferrari.
Na mármost, a Gesztesi Karcsi elvette feleségül Liptai Claudiát. Így utólag már nem sértődhet meg azon, ha azt mondom, hogy ez nem volt jó ötlet. Mert mi lett volna, ha beleélem magam abba a Ferrariba, és egyszer csak elveszik?
Bánatomban alkoholmámorba menekültem volna, és lehet, hogy én is tökrészegen szétgázoltam volna egy rideg járdaszegélyt. Szegény Karcsi! A pohár után nyúlt.
Nem kellett volna se nősülni, se inni.”

Előadás közben kérte meg szerelme kezét a magyar színész, Haja Zsolthttp://www.life.hu/sztarok/20170110-haja-zsolt-a-szinpadon-kerte-meg-racz-rita-kezet.htmlHaja Zsolt az Operaház összes dolgozóját beavatta romantikus tervébe, egyedül a menyasszony-jelölt, Rácz Rita nem tudott a lánykérésről. TV + Sztárok--George Michael többször ki akarta dobni a pasiját halála előtthttp://www.life.hu/sztarok/20170110-geroge-michael-tobbszor-szakitani-akart-fadi-fawazzal-a-halala-elotti-masfel-evben.htmlGeorge Michael megpróbált kilépni a Fadi Fawazzal való kapcsolatából közvetlenül a halála előtt. Az énekes családja szerint szerint ez már nem az első eset volt. Fawaz mindig kihasználta az énekes gyengeségét, és többször visszakönyörgte magát.TV + Sztárok--Az egykori megasztáros Páll Tímea menzeszével és ujjával festhttp://www.life.hu/sztarok/20170110-a-volt-megasztaros-pall-timea-mezeszevel-fest.htmlÉvekkel ezelőtt a Megasztárban indult Páll Tímea, azóta azonban más művészeti ág felé kacsingat. A festészet szerelmese lett, de nem akármilyen képeket alkot: menstruációs vérét ujjával viszi fel a vászonra. TV + SztárokOrigoTóth Andi intim viszonyba keveredett egy idősebb férfival http://www.life.hu/sztarok/20170110-toth-andi-szerelme-o-vele-csokolozik-a-valotarsakban.htmlAz X-Faktor csinos énekesnője egy nála jóval idősebb, 39 éves férfira vetette ki a hálóját. Mi lesz ebből? TV + SztárokOrigoGesztesi Károly az ittas vezetéséről vallott: nem élt a kibúvókkalhttp://www.life.hu/sztarok/20170110-gesztesi-karoly-az-ittas-vezeteserol-valott.htmlGesztesi Károly az ittas vezetése miatt pénzbírságot kapott, valamint két évig nem ülhet volán mögé. A színész az ítélet óta először nyilatkozott az esetről. Elárulta, nem tud hazugságban élni, így nem élt a kibúvók lehetőségével sem. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKate Hudson megint megmutatta: ilyen szexin pörög a rúdon a zsínésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170110-kate-hudson-szexi-rudtancot-mutatott-be.htmlKét gyermeke is van Kate Hudsonnak, ennek ellenére a teste még mindig vadító. A sztár ráadásul nem is tartozik a kényeskedő hírességek közé, bevállalós és őrülten dögös, amit legutóbbi videója is bizonyít: így pörög a rúdon a színésznő. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.