Kim Kardashian: "Hátba fognak lőni"

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/ -
ijesztő kim kardashian rablás sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardasian először beszélt a tévében arról, hogyan is élte meg a vele történt borzalmakat. A celeblány egy idő után zokogva borult a testvére nyakába. 

"Hátba fognak lőni. Nincs menekvés. Kikészülök, ha belegondolok" - mesélte a sztár könnyek közt a Keeping up with the Kardashians című reality előzetesben két testvérének, Khloénak és Kourtney-nak. A jelek szerint a milliárdos celebet tényleg padlóra küldte az eset, melyről a mai napig nehezen beszél. Mint mondta, a történtek óta alig alszik.

A 36 éves sztárt még múlt év októberében rabolta ki párizsi tartózkodása során öt fegyveres, akik több mint tízmillió dollár értékben zsákmányoltak tőle iPhone-t és ékszereket. A sokk miatt egy ideig leálltak a műsoruk forgatásával is, és az incidens azóta is kísérti a reality királynőt. A történtek olyan mély nyomot hagytak benne, hogy állítólag a fejébe vette, nem szelfizik soha többé.

Egyre nő a veszély! Sztárok, akik lelkes környezetvédők http://www.life.hu/sztarok/20170109-natalie-portman-es-leonardo-dicaprio-sztarok-akik-kornyezetvedok.htmlA 21. század egyik legnagyobb problémája a globális felmelegedés. Nincs mit szépíteni: Földünk „haldoklik” így a mi feladatunk, hogy helyrehozzuk azt, amit évezredek alatt sikerült tönkretennünk. Szerencsére a világsztárok közül többen is küzdenek egy élhetőbb jövőért. Nézzük, ők hogyan harcolnak az elemekkel. TV + SztárokOrigoIlyen menyasszony volt Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20170110-harry-herceg-baratnoje-igy-festett-menyasszonykent-meghan-markle.htmlÚjabb információk láttak napvilágot a jóképű herceg szerelmével kapcsolatban. Lehet, hogy ez volt Meghan utolsó dobása? TV + SztárokNorthfotoTücsi és Sofron István hónapokig titkolták kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20170110-tucsi-es-sofron-istvan-honapokig-titokban-jartak.htmlTücsi rengeteg férfit elszomorított, amikor karácsonykor közös fotót posztolt párjával, a jégkorongos Sofron Istvánnal. A szerelmesek hónapokig titkolták kapcsolatukat, de ez nem tántorította el őket attól, hogy az egymással töltött idő minden pillanatát kiélvezzék. TV + Sztárok--Návai Anikó miatt jutott ki Vajna Timi a Golden Globe-ra http://www.life.hu/sztarok/20170109-navai-anikonak-koszonheti-vajna-timi-a-golden-globe-jegyeket.htmlA legnagyobb eseményekre meghívó nélkül nem lehet bejutni. Szerencsére Timi baráti körében akadt egy hölgy, akinek segítségével részt vehettek a világ egyik legizgalmasabb rendezvényén. TV + SztárokOrigoKovács Kati ezért "utálja" Koncz Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20170109-botrany-kovacs-kati-es-koncz-zsuzsa-ezert-nincsenek-joban.htmlBár eddig senki sem tudott arról, hogy Kovács Kati milyen súlyos sérelmeket őriz, nemrég a Teszári Nórának adott interjújában őszintén mesélt az érzéseiről. TV + Sztárok--Végre! Megvannak a 2017-es év Golden Globe nyerteseihttp://www.life.hu/sztarok/20170108-kiderult-kik-voltak-a-legjobban-az-iden-a-golden-globe-on.htmlIdén is megrendezésre került az évente zajló Golden Globe filmes és tévés díjátadó gála. Az Oscar-díj előszobájának is nevezett rangos eseményen a sztárvilág színe-java is megmutatta magát. De most koncentráljunk a főszereplőkre, a 2017-es év nyerteseire. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.