Gorbunov Dmitrij: "Rettenetesen hülye szokás"

fotó karácsonyfa kiborult Gorbunov Dmitrij
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ukrajnából érkezett énekes szerint teljesen felesleges minden évben több ezer fenyőfát kivágni, majd az utcára dobni őket. A sztár most egy felháborodott posztot tett közzé.

"Nagyon elszomorít, a sok kivágott karácsonyfa, amiket az utcára dobnak az ünnepi időszak után. Ez egy rettenetesen hülye szokás, nem is értem. Az Új Év eljövetelekor nemcsak az új esztendőt, de egy új kezdetet is ünnepeljük, és sajnos ezzel a szomorú látvánnyal a halálra és a katasztrófára is megemlékezünk! Élni és Élni hagyni!" - írta angolul Dmitrij, aki egy fotót is posztolt a véleménye mellé.

Vajon újdonsült kedvese, Opitz Barbi is osztja a véleményét?

Kiderült: Gorbunov Dmitrij és Opitz Barbi egy párt alkotnak!

Maga Opitz Barbi tette közzé a hírt, miszerint szerelem szövődött közte és Gorbunov Dmitrij között. A két versenyző közös álmokat dédelget.
Magyar sztárok, akik külföldön próbáltak szerencsét http://www.life.hu/sztarok/20170109-gombos-edina-es-pokrivtsak-monika-kulfoldon-kezdtek-uj-eletet.htmlSokan szinte megdöbbentek, amikor Gombos Edina és családja elhagyta az országot, hogy Amerikában új életet kezdjenek. Hiába azonban a meglepettség, hiszen nem ők voltak az elsők, akik ezt a döntést hozták. Íme, néhány olyan sztár, aki maga mögött hagyta a hazáját. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa kimaradt Gesztesi interjúztatásából: nem kérdezte a színészt az ittas vezetésrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170111-demcsak-zsuzsa-nem-interjuztatta-gesztesit-az-ittas-vezetesrol.htmlGesztesi Károly őszintén vallott a Mokkában ittas vezetéséről, ám Demcsák Zsuzsa nem vett részt az interjúztatásában. Ez nem is csoda, hiszen a műsorvezetőt szintén lekapcsolták tavasszal ittas vezetés miatt. TV + SztárokOrigoGesztesi Károly az ittas vezetéséről vallott: nem élt a kibúvókkalhttp://www.life.hu/sztarok/20170110-gesztesi-karoly-az-ittas-vezeteserol-valott.htmlGesztesi Károly az ittas vezetése miatt pénzbírságot kapott, valamint két évig nem ülhet volán mögé. A színész az ítélet óta először nyilatkozott az esetről. Elárulta, nem tud hazugságban élni, így nem élt a kibúvók lehetőségével sem. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKim Kardashian: "Hátba fognak lőni"http://www.life.hu/sztarok/20170110-kim-kardashian-zokogva-meselt-arrol-hogyan-raboltak-ki.htmlKim Kardasian először beszélt a tévében arról, hogyan is élte meg a vele történt borzalmakat. A celeblány egy idő után zokogva borult a testvére nyakába. TV + Sztárok--Klapka György végakarata hátborzongatóhttp://www.life.hu/sztarok/20170109-klapka-gyorgy-vegakaratat-nem-lehet-teljesiteni.htmlAbban reménykedünk, hogy talán mégsem gondolta komolyan a végakaratát Klapka György, mert ez több mint vérfagyasztó. TV + SztárokOrigoEmma Stone kezéről lecsapták Damien Chazelle-thttp://www.life.hu/sztarok/20170109-emma-stone-beegett-a-golden-globe-dijatadon.htmlNincs is annál kellemetlenebb, amikor az ember lánya a világ egyik leghíresebb rendezvényén, mindenki szeme láttára kerül kínos helyzetbe. Emma Stone arcán is látszott, hogy ha tehetné, most inkább elsüllyedne a föld alá. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.