Régi nagy képernyős megy a TV2-höz: Nika György igazolhat a csatornához

Forrás: MTVA / Az Este -
TV2 Nika György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt évben rengeteg változás történt a TV2-nél, de úgy tűnik, még nem ért véget. Azt rebesgetik, újabb régi arc tér vissza, méghozzá Nika György, aki korábban hosszú ideig a köztévénél volt képernyőn.

Sok sürgölődődés és változás történt a TV2-nél az elmúlt évben, rengetegen távoztak, és sokan érkeztek is. Gönczi Gábor például az RTL Klubtól igazol át több mint két évtized után a TV2-höz, de Marsi Anikó is visszatért, őt évekig nélkülözték a nézők. Úgy tűnik azonban, hogy az újévben is lesznek újítások.

Nika György Forrás: MTVA / Az Este

A Bors információi szerint egy régi nagy képernyős tűnik fel a TV2-nél, mégpedig Nika György. Az elmúlt években a köztévénél volt látható, több műsort is vezetett. Volt hírigazgató, vezette a Panorámát, a Parlamenti Naplót, és Az Estét is. A híresztelések szerint Nika György vezető beosztást kaphat a Tényekben, de a hírigazgató munkáját is segítené.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.