Botrány a ValóVilág játékosai körül - Van, aki a rendőrséghez fordult

Forrás: RTL II -
VV Zsolti ValóVilág 8 VV Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előbb Krisztián, most pedig Zsolti számolt be arról, hogy közösségi oldalakon ellopták a személyazonosságulat. 

Először Krisztián, majd VV Zsolti hozta nyilvánosságra, hogy valaki a villalakónak adja ki magát és valótlanságokat állít róla. Zsolti elmondta, a rendőségen feljelentést is tett, amit kész visszavonni, ha a tettes feladja magát.

Gesztesi Károly kitálal: szerelmével üldözte Havas Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20170112-gesztesi-karoly-kitalal-ugy-emlekszik-szerelmevel-uldozte-havas-henrik-liptai-claudiat.htmlAhogy írtunk róla, Havas Henrik úgy véli, Gesztesi Károly a Liptai Claudia miatt, helyesebben azért, mert nem tudta megtartani gyönyörű feleségét, iszik. A műsorvezetőnőt egy Ferrarihoz hasonlítja: az egész bejegyzését ittolvashatod. A Tanár úr szavait Gesztesi Károly is kommentálta. TV + Sztárok--Pucér testtel, a fürdőkádban szelfizett Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/sztarok/20170108-a-furdokadban-szelfizett-bencsik-tamara.htmlEz a kép nem olyan lesz, mint amire számítotok. Mi szóltunk. TV + SztárokOrigo43 éves, és még mindig bomba nő Keleti Györgyihttp://www.life.hu/sztarok/20170108-keleti-gyorgyi-szexi-fotot-posztolt.htmlEgy időben szinte mindennap jelentek meg róla cikkek, aztán eltűnt a nyilvánosság elől Keleti Györgyi. Egy ideig boldog párkapcsolatban élt orosz kedvesével, aztán szakítottak. Keleti György volt honvédelmi miniszter lánya még mindig nagyon dögös: és ezt az Instagramján meg is mutatta. TV + Sztárok--Az utolsó videó Klapka Györgyről - Így találta meg Mary Zsuzsi búcsúleveléthttp://www.life.hu/sztarok/20170107-halala-elott-par-nappal-mutatta-meg-klapka-gyorgy-hogyan-kerult-elo-mary-zsuzsi-bucsulevele.htmlHalála előtt néhány nappal engedte be a kamerákat otthonába az üzletember. TV + Sztárok--De nehéz is ValóVilág-győztesnek lenni - VV Soma henyél és gyúrogathttp://www.life.hu/sztarok/20170108-vv-soma-a-valovilag-nyertese.htmlLassan egy hónapja véget ért a ValóVilág, így hamarosan kézhez kapja nyereményét VV Soma. A fiú, amióta kijött a villából, csak teng-leng. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián kiakadt – Kérte Pamelát, költözzön elhttp://www.life.hu/sztarok/20170107-berki-krisztian-kiakadt-kerte-pamelat-koltozzon-el-ha-levagatta-a-hajat.htmlBerki Krisztián szájából nem először hangzottak el vad dolgok, de amit a legutóbb hallottunk, azon még így is meglepődtünk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.