depresszió Cooky
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hallgatók bár éltetik a rádióst, ő mégis rengeteg bántó megjegyzést kap munkája miatt. Cooky arra tette fel az életét, hogy szórakoztasson, ezért igyekszik kizárni a negatívumokat, és csak a jó dolgokra koncentrál.

Az az élete, hogy másokat szórakoztasson, felvidítson. Mindent meg is tesz ezért, igyekszik minél humorosabb és viccesebb lenni, ugyanis ő attól boldog, ha másokat boldoggá tehet. "Idestova huszonkét éve vagyok a médiában, éppen ezért. Így van lehetőségem másoknak adni" - mondta a rádiós, akit nem kerülnek el a kritikák.

Cooky nem engedi be az életébe a negatívumokat Forrás: TV2

"Sokan nem is gondolnák, hogy én is egy normális ember vagyok. Se buta, se bohóc, de még nagyképű sem vagyok.

Igyekszem jó fej lenni és magamat adni, de elfogadom, hogy a vidám, kissé őrült személyiségem nem mindenkinek szimpatikus" - vallotta a hot! Magazinnak Cooky. Hozzátette, szerinte inkább az akcentusa miatt bántják, nem értik, miért nem megy neki tökéletesen a magyar. "Nem is sejtik, hogy francia anyanyelvűként mindez szörnyen bonyolult számomra" - mondta Cooky. Annak idején édesapja is hasonló cipőben járt, csak a magyar akcentusa miatt. Az ő elvesztése volt az egyik legfájdalmasabb pont az életében, de nem akar teret engedni a negatívumoknak. "Mindent meg kell becsülni, ami megadatik. Talán ezért sem érintenek fájóan a kudarcok" - vallotta be a rádiós.

Vallomás Hajdú Péter édesanyjától: fáj a szíve, már csak azt reméli, nem lesz sárdobáláshttp://www.life.hu/sztarok/20170112-hajdu-peter-edesanyja-remeli-hogy-csendben-sardobalas-nelkul-valnak-el.htmlHajdú Péter édesanyja nagyon szomorú, amiért - akárcsak ő - fia is elválik. Remélte, hogy erre Péter életében nem került sor, azonban így már csak abban bízik, hogy sikerül csendben letudniuk a válópert, sárdobálás nélkül. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoGesztesi Károly: "Azért ittam le magam, mert nem láthattam a lányomat"http://www.life.hu/sztarok/20170112-gesztesi-karoly-ittas-vezetes-nem-lathatta-a-lanyat.htmlAz 53 éves színész úgy érzi, elérkezett életének ahhoz a szakaszához, ahol muszáj változtatnia. Most egy interjúban elmesélte, miért okozott ittas balesetet. TV + Sztárok--Petics Kristófot több helyről is kidobták http://www.life.hu/sztarok/20170112-petics-kristof-az-x-faktor-egykori-sztarjat-sehol-nem-turik-meg.htmlPetics Kristóf a jelek szerint nem bír a "vérével": ismét kidobták egy szórakozóhelyről, ezúttal Nyíregyházán. TV + SztárokOrigoA tévéből értesült Cini, hogy szerelme, Csapó Gábor házashttp://www.life.hu/sztarok/20170112-zalatnay-cini-a-tevebol-ertesult-arrol-hogy-csapo-gabor-hazas.htmlZalatnay Sarolta fiatalon nagyon népszerű volt a férfiak körében. Rengetegen próbáltak a kegyeibe férkőzni, de nem engedett mindenkinek. Csapó Gábor olimpiai bajnoknak azonban sikerült meghódítania, azt viszont elfelejtette közölni Cinivel, hogy felesége van. TV + Sztárok--Nagy a káosz! Nem tudni, mi lesz Klapka zálogházávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170112-nem-tudni-mi-lesz-klapka-gyorgy-zaloghazaval.htmlKlapka Sandy próbálja kézben tartani a Vámház körút 9. dolgait, ám mivel még az örökösök sem ismerik a végrendeletet, nem tudják, kire hagyta Klapka a vállalkozását. A dolgozók sem tudják, hogyan tovább, a Klapka üzletház pedig a Facebookon szólította fel a a szerződött partnereit, hogy beadott értékeiket vigyék el. TV + Sztárok--Kelemen Anna nagy vallomása: a nőkhöz is vonzódikhttp://www.life.hu/sztarok/20170112-kelemen-anna-nagy-vallomasa-a-nokhoz-is-vonzodik-de-nem-leszbikus.htmlKelemen Anna nem tagadja, vonzalmat érez a nők iránt is. Hozzátette, nem leszbikus, és nem akar nőkkel ágyba bújni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.