Hajdú szerint tiszta sor, ki, mit visz a vagyonból

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter szerint tiszta sor, kinek mennyi jár a közös vagyonból.

Házassági szerződésünk a vagyonmegosztásunkról szól, amit már be is kértem az ügyvédemtől, tehát ennek fényében fogunk elválni. Minden fehéren-feketén le van írva. Nem gondolom, hogy bármilyen probléma felmerülne. Lelkileg nyilván nehéz lesz, de anyagilag nem - mondta el Hajdú a Lokálnak. Sarka Kata korábban megszólalt a témában, ő így vélekedik.

Hajdú Péter: "Ami történt az nagyon kellemetlen, rossz ízű, büdös, nyálkás"

A Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra Hajdú Péterrel készített interjút. A műsorvezető csalódásról, árulásról beszélt, valamint arról, hogy olyan embert engedett közel magához, akit nem kellett volna. A cikket itt olvashatod.

"Minden feketén-fehéren le van írva" Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Náray Tamás nyílt levelet írt - Most őket támadja posztjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170112-naray-tamas-nyilt-levelet-ir-azoknak-akiknek-szimpatikus-lett.htmlValószínűleg az ominózus, nagy botrányt kirobbantó ruhakölcsönzős posztja apropóján kaphatott a szokásosnál is több üzenetet Náray Tamás. A divattervező most újra posztolt, bejegyzését nem magyaráznánk túl, olvassátok el ti is. Szerintetek igaza van? TV + Sztárok--Nagy a káosz! Nem tudni, mi lesz Klapka zálogházávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170112-nem-tudni-mi-lesz-klapka-gyorgy-zaloghazaval.htmlKlapka Sandy próbálja kézben tartani a Vámház körút 9. dolgait, ám mivel még az örökösök sem ismerik a végrendeletet, nem tudják, kire hagyta Klapka a vállalkozását. A dolgozók sem tudják, hogyan tovább, a Klapka üzletház pedig a Facebookon szólította fel a a szerződött partnereit, hogy beadott értékeiket vigyék el. TV + Sztárok--Gesztesi Károly kitálal: szerelmével üldözte Havas Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20170112-gesztesi-karoly-kitalal-ugy-emlekszik-szerelmevel-uldozte-havas-henrik-liptai-claudiat.htmlAhogy írtunk róla, Havas Henrik úgy véli, Gesztesi Károly a Liptai Claudia miatt, helyesebben azért, mert nem tudta megtartani gyönyörű feleségét, iszik. A műsorvezetőnőt egy Ferrarihoz hasonlítja: az egész bejegyzését ittolvashatod. A Tanár úr szavait Gesztesi Károly is kommentálta. TV + Sztárok--"Tiszteletlenség" - Zámbó Krisztián kiakadt, nekiment a Sláger FM-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20170108-zambo-krisztian-kiakadt-nekiment-a-slager-fm-nek-hogy-nem-meltattak-jimmyt.htmlA 16 éve elhunyt Zámbó Jimmy fia, Krisztián nehezményezi, hogy a Sláger FM Rádió a január 2-i évforduló kapcsán sem foglalkozott édesapjával. Úgy véli, az énekes többet érdemelne. TV + SztárokOrigoSzexi pizsamában kacérkodik Sarka Kata - De ki készítette a fotót?http://www.life.hu/sztarok/20170108-szexi-pizsamaban-pozol-sarka-kata-vasarnap-reggel.htmlA szombati bikinis fotó után, most egy dögös, pizsamás képpel örvendeztette meg rajongóit Sarka Kata. Hajdú lassan exneje elemében van. TV + Sztárok--Új zsűritag A Dalban Caramelhttp://www.life.hu/sztarok/20170108-a-dal-2017-egy-het-mulva-indul-a-valogato.html Immár hatodik alkalommal rendezik meg A Dalt, a közmédia dalválasztó show-ját. A Dal 2017 hat héten át tartó versenyében idén is harminc produkció küzd a végső győzelemért, az első válogató adás január 14-én lesz, a döntőt február 18-án rendezik. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.