L.L. Junior Gesztesitől kért segítséget az apósa megpuhításához

Forrás: facebook/L.L. Junior -
eljegyzés Körtvélyessy Zsolt szerelem L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Junior nem akart még komoly kapcsolatot, az Ámor nyila eltalálta a zenészt. A lány édesapjával azonban nem volt könnyű dolga a párnak. 

Nagyjából egy évvel ezelőtt költözött külön L.L. Junior és gyermekeinek anyja, Csilla. Junior nem sokkal később ismerte meg jelenlegi párját, Kingát, aki azóta már a menyasszonya. Sok év távlatából vették fel újra a kapcsolatot, de mindketten azt hitték, hogy csupán barátság szövődik közöttük. Kinga azért sem mert többre gondolni, mert Juniornak gyerekei vannak.

" Egy kétgyerekes családapa minden nőnek tabu, még akkor is, ha már éppen nem él együtt a párjával" - vallotta be Kinga a Storynak adott interjúban.

L.L. Junior félt attól, hogy nem fogadják el Forrás: facebook/L.L. Junior

Végül hamar egymásba szerettek, de tartottak Kinga édesapjától, a Jászai Mari-díjas Körtvélyessy Zsolttól, hogy nem fogja jó szemmel nézni a kapcsolatukat. A lány először az édesanyját avatta be az új szerelembe, aki később segített megpuhítani az apukát.

Junior szerette volna, hogy a leendő apósa elfogadja, ezért egy közös barátukat, Gesztesi Károlyt kérte meg arra, hogy mondjon pár jó szót az érdekében.

"Egy sétarepülés közben, a magasból olvasta el egy hatalmas drapérián, hogy hozzám jössz? Azonnal igent mondott" -mesélt a 36 éves zenész a lánykérés részleteiről

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.