Osvárt Andi döntött: "Roberto egyelőre marad a saját lakásában"

Forrás: Instagram/andreaosvart -
Osvárt Andrea szerelem költözés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nem is lehetne ennél boldogabb: a szerelem mellett egy új lakással indította a 2017-es évet. 

Osvárt Andrea még tavaly mutatott pár titokzatos képet udvarlójáról, ám nemrég végre kiderült, ki is az illető. Roberto jóképű, olasz, emellett van egy testvére is, aki a megszólalásig hasonlít rá. Mint kiderült, a színésznő most költözött új lakásba Budapesten, amit már úgy rendezett be, hogy a férfinak is legyen helye a lakásban - írja a Story Magazin.

Osvárt Andi és szerelme, Roberto Forrás: Instagram/andreaosvart

Egyelőre Roberto marad a saját lakásában, viszont nálam kialakítottam egy kis részt az ő számára, és úgy rendeztem be mindent, hogy neki is tetsszen"

"Sokat vagyunk kettesben, szeretjük egymás társaságát, és még soha nem veszekedtünk. Ő soha nem emeli fel a hangját, kerüli a konfliktusokat. Mintha nem is olasz lenne, meglátszik, hogy magyar az édesanyja, látszik, hogy jó nevelést kapott."

Klapka György búcsúszertartása zártkörű lesz: csak a család és a barátok lehetnek otthttp://www.life.hu/sztarok/20170112-kiderult-milyen-lesz-klapka-gyorgy-temetese-bucsuszertartasa-zartkoru-lesz.htmlSokáig nem lehetett tudni, hogy mikor, és hol lesz Klapka György temetése, de a családnak sikerült megegyeznie a helyszínben. Az is kiderült, hogy milyen szertartást szerveztek az Aranyembernek: akarata szerint cigányzene szól majd a temetésén, de a búcsúszertartáson csak a család vehet majd részt. TV + Sztárok--A tévéből értesült Cini, hogy szerelme, Csapó Gábor házashttp://www.life.hu/sztarok/20170112-zalatnay-cini-a-tevebol-ertesult-arrol-hogy-csapo-gabor-hazas.htmlZalatnay Sarolta fiatalon nagyon népszerű volt a férfiak körében. Rengetegen próbáltak a kegyeibe férkőzni, de nem engedett mindenkinek. Csapó Gábor olimpiai bajnoknak azonban sikerült meghódítania, azt viszont elfelejtette közölni Cinivel, hogy felesége van. TV + Sztárok--Orosz Barbi: Magyarországon muszáj beszélni a szexrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170111-orosz-barbara-tud-es-szeret-is-a-szekrol-beszelni.htmlOrosz Barbi az ország egyetlen műsorvezetője, aki mer és szokott is a szexről beszélni.TV + Sztárok--Magyar sztárok, akik külföldön próbáltak szerencsét http://www.life.hu/sztarok/20170109-gombos-edina-es-pokrivtsak-monika-kulfoldon-kezdtek-uj-eletet.htmlSokan szinte megdöbbentek, amikor Gombos Edina és családja elhagyta az országot, hogy Amerikában új életet kezdjenek. Hiába azonban a meglepettség, hiszen nem ők voltak az elsők, akik ezt a döntést hozták. Íme, néhány olyan sztár, aki maga mögött hagyta a hazáját. TV + Sztárok--Cserpes Laura és Gyurta Dani végre felvállalták egymást: fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170111-cserpes-laura-es-gyurta-dani-kozos-fotot-posztolt.htmlNovember elején röppent fel a hír, miszerint Gyurta Dani és Cserpes Laura egy párt alkotnak. A szerelmesek ugyan bevallották, hogy együtt vannak, de eddig bujkáltak a nyilvánosság előtt. Nemrég azonban megtört a jég: közös fotót posztoltak.TV + SztárokOrigoEgyre nő a veszély! Sztárok, akik lelkes környezetvédők http://www.life.hu/sztarok/20170109-natalie-portman-es-leonardo-dicaprio-sztarok-akik-kornyezetvedok.htmlA 21. század egyik legnagyobb problémája a globális felmelegedés. Nincs mit szépíteni: Földünk „haldoklik”, így a mi feladatunk, hogy helyrehozzuk azt, amit évezredek alatt sikerült tönkretennünk. Szerencsére a világsztárok közül többen is küzdenek egy élhetőbb jövőért. Nézzük, ők hogyan harcolnak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.