Boros Lajos nem hagyta szó nélkül Bochkor szavait

Forrás: MTI/Beliczay László -
vita műsorvezető Bochkor Gábor Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor állításait nem hagyta szó nélkül a rádiós: kemény szarkazmussal reagált Boros Lajos. 

Bochkor Gábor egy korábbi televíziós interjújában durva véleménnyel illette egykori kollégáját. Várható volt, hogy Boros Lajos reagálni fog az eseményekre. Együtt vezették Magyarország egyik leghallgatottabb reggeli műsorát, emberek ezrei kötötték össze a nevüket, ám ők mégsem voltak soha barátok, ezt Gábor külön kiemelte.

„Nagyon pontos, érzékeny meghatározás. Soha, egy pillanatig sem voltunk jó barátok. Tényleg" - reagált rá Boros Lajos.

Egy dologban mindketten egyetértenek: sosem voltak barátok Forrás: MTI/Beliczay László

Gábor azt is nehezményezte, hogy egykori kollégája minden alkalommal tesz valamilyen megjegyzést rá, ha szóba kerül, pedig soha nem ártott neki.

„Semmit nem vettem el tőle. Ha valaki, közel a hetvenedik évéhez, egy ilyen projektben részt vehetett, és ilyen sikert élhetett meg, ráadásul ezzel a fizetéssel, akkor úgy gondolom, az egyetlen szó, amit találhat, az a köszönöm" - folytatta Gábor.

„Tagadhatatlan és támadhatatlan okfejtés, teljes igazságtartalommal, borotvaéles logikával. Megtaláltam azt a bizonyos egyetlen szót. KÖSZÖNÖM!!!" - írta Lajos.

Bochkor szerint a 69 éves férfi mindig egy vidéki művházban gondolkodott, míg ő Las Vegasban.

„Tűéles fogalmazás, remek, félreérthetetlen hasonlat! Így volt! Még ma is a művházakban gondolkodom." - folytatta az Origonak adott interjújában.

Az 52 éves műsorvezető azt is elárulta, hogy készíthetett volna műsort Lajos nélkül is, ám ő

korrektségből mégis mindig magával vitte.

Úgy fogalmazott, hogy ez már "majdhogynem önsorsrontó korrektség". Borosban felmerült a kérdést, hogy miért vitte magával, mint egy bőröndöt, pedig tudott egyedül menni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.