Kulcsár Edina és Csuti dalán nevetni fogsz: a dalszöveg nagyon erős lett

dal Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina azóta kacérkodik saját dal készítésével, mióta a Nagy Duettben szerepelt. Egy kis ízelítőt most hallhatunk is az elkészült számból, amit Csutival közösen énekeltek fel. Figyelem, nagyon erős a dalszöveg!

Nagy meglepetést okozott Kulcsár Edina a Nagy Duettben, ugyanis kiderült, hogy nincs is rossz hangja. A sikereken felbuzdulva a szépségkirálynő szeretett volna saját dallal előállni, aminek egy részletét már hallhatjuk is.

Kulcsár Edina és Csuti dalának szövege igen vicces lett Forrás: Facebook/ Kulcsár Edina

Szerencsére szerelme, Csuti sem maradt ki a szám elkészítéséből, rá természetesen a rapper szerepe jutott. Igazán egyedi dalszöveg készült a számhoz. "Mindenki tudja jól, hogy ez egy vicces páros, ha vitatkozunk, felgyújtjuk a várost. Bár általában minden mézes-mázos..." - énekli Kulcsár Edina, de párja szövege sem kevésbé vicces. "Csuti vagyok, keményen adom egy igazi szépségkirálynő a csajom. Ha hozzám szól, elmúlik minden bajom, ellágyulok, mint a kés a vajon. Megérkeztem, én már célba értem, pedig régebben baby sokat ********" - hallható a többi között a dalban, de ez még nem minden!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.