Rubint Réka kitálalt: ezt gondolja a rajongókról

fotó Rubint Réka vélemény fitnesz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 38 éves édesanya valószínűleg megelégelte a negatív kommenteket, ezért egy igen markáns hangulatú írást tett közzé az Instagram-oldalán. 

"Soha ne engedd, hogy a körülmények uralják azt a csodát, ami Benned van. Bárki beszél Rólad, ostoba módon, zombiként vizslat, Te csak emeld meg a fejed, és vegyél még nagyobb lendületet!!! Én is így teszem..Mert azok, akik esetenként rólam, a hátam mögött beszélnek, mind ismernek, tudják, hogy ki vagyok. Én viszont egyiküket sem ismerem, és ez egy hatalmas különbség! Járd az utad! Szeretettel! Büszkén! Emelt fejjel! Mert a CSODA Benned van!" - írta a háromgyermekes édesanya, aki biztosan sok embert célzott meg ezzel a szöveggel.

Rubint Réka most jól beolvasott a negatív kommentelőknek Forrás: Szabó Gábor/Origo

Réka igen megosztó személyiség a közösségi oldalakon: egyesek odáig vannak érte, mások viszont sokszor durván írogatnak neki a képei alá. Szerencsére a jelek szerint a sztár nem veszi magára a mocskolódást.

Sarka Kata őt imádja: csókot is kapott! http://www.life.hu/sztarok/20170115-sarka-kata-kutyusa-cuki-fotot-posztolt-igy-ad-puszit-neki.htmlAz utóbbi napokban igazi viharfelhők gyűltek a gyönyörű családanya körül. Jelenelg mindenki arról a bizonyos Donald Trumpos estéről beszél. Most viszont megmutatta, kire számíthat mindig a bajban. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoLilunak a hólapátolás a kardió fitneszhttp://www.life.hu/sztarok/20170115-lilunak-a-holapatolas-a-kardio-fitnesz-imadja-a-telet-es-a-havat.htmlLilunak, aki nem egyszer életveszélyben volt a Keresem a családom című műsor forgatásán, mindmáig csodás az alakja. Most azt is elárulta, hogyan edzi magát. TV + Sztárok--Indul A Dal: Tatár Csilla már nagyon készül a ma esti élő show-rahttp://www.life.hu/sztarok/20170114-ma-esete-indul-a-dal-tatar-csilla-mar-nagyon-keszul-a-ma-esti-elo-show-ra.htmlMa este startol A Dal, ahol kiderül majd, melyik hazai előadó képviselheti Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Tatár Csilla pedig már nagyon készül. TV + SztárokOrigo20 év: Ennyit változtak azóta a "Tudom, mit tettél tavaly nyáron" című film sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20170113-igy-neznek-ki-a-tudom-mit-tettel-tavaly-nyaron-cimu-film-sztarjai.htmlEltelt 20 év azóta, hogy megjelent a mindenki által ismert amerikai tinihorror, a "Tudom, mit tettél tavaly nyáron". Azóta a szereplők is változtak egy keveset. TV + Sztárok--Árpa Attila: "Inkább az országúti karambol mellett döntenék" http://www.life.hu/sztarok/20170113-arpa-attila-a-szinesznek-nagyon-sok-noi-rajongoja-van.htmlBár a színészt kemény férfinak ismeri az ország, az életben szívesen kikerüli a nőkkel folytatott vitákat. TV + SztárokFotó: Bielik István - OrigoJamie Foxx egy budapesti vécében: videó! http://www.life.hu/sztarok/20170113-jamie-foxx-budapest-igy-viccelodik-a-fovarosban-a-sztar-foto.htmlA legújabb Robin Hood-filmet Magyarországon forgató Oscar-díjas világsztár a Liszt Ferenc reptér férfivécéjében kezdett bele az ész nélküli videózásba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.