Szabó Zsófi október óta házas, de a hosszú házasság titkáról beszél

Forrás: facebook.com/SzaboZsofifanpage -
házasság műsorvezető Szabó Zsófi vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A friss házasok egy, a Facebookra feltöltött videóban beszélgettek arról, hogy vajon mi lehet a hosszú házasság titka. Meglepő válasz érkezett. 

Csodálatos életszakaszba lépett az RTL Klub csinos műsorvezetője, ugyani a közelmúltban férjhez ment szíve választottjához, Kiss Zsolthoz. A pár azóta fülig érő szájjal tengeti mindennapjait és Zsófi elmondása szerint boldogabbak mint valaha is remélték volna. Mivel azonban a pár sok időt tölt külön, a rajongók kiváncsiak voltak, hogyan őrzik meg a boldogságukat.

Szabó Zsófi boldogabb, mint valaha Forrás: facebook.com/SzaboZsofifanpage

"A hosszú házasság titka, ha nem vagytok sokat együtt a pároddal" - mondta Zsolt. A fiatalok azt is elárulták, hogy már azon is gondolkodnak, hogy Budapesten is keresnek maguknak egy állandó lakás a nyíregyházi mellett.

Szabó Zsófi szülés után visszatér a képernyőre:

Szabó Zsófi életében lassan közeledik a gyermekvállalás időpontja. Tavaly megtörtént az álomesküvő, kapott egy kutyát, és most a férjével közösen keresgélnek budapesti otthont, ahol majd születendő gyermekükkel szeretnének élni. Zsófi azt is elárulta, hogy leendő kisbabájuk nevéről is sokat beszélgetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.