Nagy Feró 71 éves lett - felesége vigyáz rá, hogy csak keveset rosszalkodjon

Nagy Feró születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban ünnepelte 71. életévét a nemzet csótánya, Nagy Feró. Elképesztő formában van a sztár, minimum 20 évet letagadhatna.

Nagy Feró a születésnapja alkalmából látogatott el a Mokka reggeli adásába.

A többi között mesélt gyerekkoráról, vad éveiről és egy focimeccsen történt inzultusról is.

Feró azt is bevallotta, hogy orvosa megkérte, ne igyon már többet, mert fiatalkorában előre megitta a maga mennyiségét. A határok megtartásában felesége is segíti, aki igyekszik óvni párja egészségét, és ha kell, még szakemberhez is elcipeli.

Arról is mesélt, hogy nem szeret focimeccsekre járni, bár szereti a futballt. 6 éve volt utoljára Fradi–
Újpest meccsen, amikor egy lelkes szurkoló belekötött és átugrott hozzá azzal a szándékkal, hogy ellássa a baját. Szerencsére nem fulladt verekedésbe a történet.

Jelenleg legfontosabb számára nemrégiben született unokája, akivel hatalmas szerelem van köztük, fotókat is mutatott a sztár a nem mindennapi kapcsolatról.

Hódi Pamela kiakadt: "Le lehet mondani az esküvőt!"http://www.life.hu/sztarok/20170113-hodi-pamela-kiakadt-es-lefujna-az-eskuvot.htmlHódi Pamela ezúttal teljesen kiakadt, és még az esküvőt is le akarta fújni... TV + SztárokOrigoHopp! Sebestyén Balázs a TV2 képernyőjén tűnt felhttp://www.life.hu/sztarok/20170111-sebestyen-balazs-a-tv2-kepernyojen-jelent-meg.htmlMindenki megdöbbent, amikor Majka 50 milliós játsza című műsorában Sebestyén Balázs játszott kedvesével. A rapper meg is jegyezte, hogy nem sokszor fordult még elő, hogy Balázs jön el hozzá... TV + SztárokOrigoHoppá! Goldie Hawn nem tudta elolvasni szövegét a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/sztarok/20170109-goldie-haw-nem-tudta-elolvasni-a-szoveget.htmlGoldie Hawn elképesztően szexi ruhában jelent meg a 74. Golden Globe-gála vörös szőnyegén, férje, Kurt Russel oldalán. A pár csak ritkán mutatkozik együtt nyilvános eseményen, ezért minden fotós őket akarta lencsevégre kapni. TV + Sztárok--Meryl Streep kapta a Golden Globe életműdíjat- elsöprő sikert aratott beszédévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170108-meryl-streep-eletmudijat-kapott-a-golden-globe-on.htmlA 74. Golden Globe díjátadó gálán Meryl Streep kapta a Cecil B. DeMille filmrendezőről elnevezett életműdíjat. A színésznő szokásához híven ismét lélegzelállítóan szép volt és elképesztő köszönőbeszédet mondott... TV + SztárokOrigoVégre! Megvannak a 2017-es év Golden Globe nyerteseihttp://www.life.hu/sztarok/20170108-kiderult-kik-voltak-a-legjobban-az-iden-a-golden-globe-on.htmlIdén is megrendezésre került az évente zajló Golden Globe filmes és tévés díjátadó gála. Az Oscar-díj előszobájának is nevezett rangos eseményen a sztárvilág színe-java is megmutatta magát. De most koncentráljunk a főszereplőkre, a 2017-es év nyerteseire. TV + Sztárok--A TV2 sztárjának egója nem ismer határokat – Megint kiverte a biztosítékot!http://www.life.hu/sztarok/20170104-berki-kijelentesen-kiakadtak-az-emberek.htmlBerki Krisztián megszámlálhatatlanul sokszor kiverte már a biztosítékot az embereknél. Néha még azok is kiakadnak rajta, akik egyébként rajonganak érte. Ezúttal is túl messzire ment... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.