Tízmilliós lovakat vásárolt Pintér Tibor

Forrás: Facebook/Fem3Café -
színház lovak Pintér Tibor Nemzeti Lovasszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész Barcelonában vett három andalúz lovat, egyet pedig Magyarországról szerzett be, bőven leendő értékük alatt. Az állatokra még így is nagyon sok tanítás vár. 

A négy ló egyenként 10 millió forintot ér. A Nemzeti Lovasszínház alapítója, Pintér Tibor szerint ezek a lovak rendkívül ügyesek és fogékonyak, ám most az a legfontosabb, hogy megtanulják tökéletesen elvégezni a feladatukat, például amikor a színészek velük "játszanak" a színpadon – írja a Blikk.

Pintér Tibor szerint ezek a lovak rendkívül ügyesek és fogékonyak Forrás: Facebook/Fem3Café

"Ezek a lovak most egy féléves alapkiképzésen vannak túl, de ahhoz, hogy a magas szintű díjlovagló iskola elemeit is tudják, két és fél, három év munka áll előttük. Amikor ezt elérik, akkor a tudásuktól függően lesznek értékesek.

A hasonló, díjlovaglásban versenyző állatok között vannak 100 millió forint értékűek, de például a nemrég nyugalomba vonult Totilas nevű ló egymilliárdot ér.

Persze mi a lovakkal nem szeretnénk versenyezni, részt venni nemzetközi tornákon, de a kiképzésük hasonló, mint azoké az állatoké, akik sorra nyerik az érmeket díjlovaglásban, díjugratásban a nagy versenyeken" – mesélte Tibor, aki nagyon büszke a szerzeményeire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.