Barátaik állítják: Vermes Krisztián és Sónyák Szilvia kapcsolata megromlott

Forrás: Sport Klub -
Vermes Krisztián Sónyák Szilvia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeli ismerősük szerint már nincs olyan lángoló szerelem Vermes Krisztián focista és Sónyák Szilvia modell között. A pár ugyan tagadja, hogy problémájuk lenne, de barátaik szerint már külön utakon jár a két fiatal.

Három és fél évvel ezelőtt kezdődött a nagy szerelem a Kisvárda focistája, és Sónyák Szilvi fitnesz modell között. Egy közös kislányuk is van, de állítólag a lángoló szerelemnek már nyoma sincs. A pár közeli ismerősei szerint Szilvi és Krisztián kapcsolata nem felhőtlen, sőt, azt állítják, hogy a pár már külön utakon jár.

Megromlott Vermes Krisztián és Sónyák Szilvia kapcsolata? Forrás: Sport Klub

A házasok azonban tagadják, hogy problémájuk lenne. "A hír nem igaz" - mondta a Borsnak Szilvi, aki korábban Berki Krisztiánnal alkotott egy párt. Jelenlegi szerelme is nyilatkozott a lapnak, tényleg kevés időt tudnak együtt tölteni. "Szilvit a munkája Budapesthez köti, engem a foci Kisvárdához, és a nagy távolság miatt

tényleg keveset vagyunk együtt.

Heti egy, másfél napot tudok vele, illetve a kislányommal tölteni, de ilyenkor teljes mértékben az övék vagyok. Ez most így működik, aztán meglátjuk, mi lesz... A pletykálkodóknak meg csak annyit üzenek, foglalkozzanak a saját életükkel" - válaszolta a sportoló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.