Bereczki Zoltán nem áll színpadra a Gyásznapon

Forrás: MTI/Marjai János -
Bereczki Zoltán gyásznap Centrál Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán kijelentése sokakat meglepett, de az emberek nagy többsége a színésszel ért egyet. Zoli nem enged a Nemzeti Gyásznapból. 

Mindannyiunkat lesújtott a veronai buszbaleset híre, a gyerekek és a tanárok halála lebénította Magyarországot. Nemzeti szinten osztozunk a veszteségben, osztozunk a fájdalomban.

Budapest, 2017. január 21. Fekete zászló lobog a Szinyei Merse Pál Gimnázium falán a főváros VI. kerületében. Forrás: MTI/Marjai János

A balesetben elhunyt diákok és felnőttek emlékére mára Nemzeti Gyásznapot hirdettek, melynek keretein belül félárbócra vonják a magyar zászlót, egy időben a budapesti Szent István-bazilika Szent István-harangja, Magyarország legnagyobb harangja is megkondul, valamint számos műsor is elmarad a mai napon.

Bereczki Zoltán szerint a Nemzeti Gyásznapon nincs helye mókázásnak Fotó: Mudra László - Origo

Bereczki Zoltán is úgy döntött, hogy a veronai buszbalesetben elhunytak tiszteletére rendezett Gyásznapon nem szeretne vígjátékban szerepelni, hiszen a mai nap nem a móka és kacagás napja. Ugyan a Centrál Színház repertoárjában ma is látható lesz a "Függöny fel!" c. vígjáték, de Zoltán nem hajlandó színpadra állni. Ezt a közösségi oldalára is kiírta, és a kedvelők nagy többsége egyetért Bereczki döntésével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.