Berki Krisztián az évezred esküvőjét tervezi: A showbusiness része!

Forrás: Tv2 -
esküvő Hódi Pamela Berki Krisztián (TV2)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela kezét néhány hónappal ezelőtt kérte meg kedvese, Berki Krisztián. Bár az Édes élet kamerái előtt zajlott az esemény, a helyszínen mégis csak a szűk baráti és családi kör volt jelen. Az esküvő ezzel ellentétben sokkal nagyobb lesz, a reality sztár szerint az évezder esküvőjére kerül sor a nyáron.

A pár megismerkedésük körülményeiről és kalandos kapcsolatukról is mesélt Orosz Barbara műsorában, valamint elárulták esküvőjük nem mindennapi részleteit is. Bár a menyasszony egy meghitt, visszafogott esküvőre vágyik, a vőlegény ezzel szemben az évezred esküvőjére készül.

Berki szeretné, ha a nagy nap óriási port kavarna, sőt tekintve, hogy mindenki meghívást kap, azaz az egész ország jelen lehet, ha akar, így egy hatalmas koncerttel egybekötött megmozdulásról lesz szó, ahová rengeteg sztárt fog meghívni.

Mint mindenből, ebből is pénzt akar csinálni a celeb, szerinte az esküvőjük a showbusiness része.

Úgy tűnik sok beleszólása nincs ebbe Pamelának, aki ezzel szemben mindig meghitt, családias menyegzőről álmodozott kislánykora óta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.